Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

jedi135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza seria ma jakiś tam c*****y lektor na zlecenie JETX czy coś i jest dostępna na pewno na wrzucie. Stamtąd łatwo pobrać.

Shippuuden nie ma lektora, lol.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chyba na "Disney XD" czy coś takiego leci Naruto Shippuuden z polskim lektorem.Musiałbyś sobie poszukać.

Opublikowano

Jest tylko polski Dubbing, ale to do serii 1. Tylko, że ten DUbbing, to jest do niczego i jeszcze zmieniona większość rzeczy została.  Nie wyobrażam sobie anime z lektorem - do niczego. Głupio by się oglądało, a przynajmniej mi.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

Z lektorem ... ?  Jak mozna ogladac anime z lektorem .. Z napisami najlepiej 

Wracajac do tematu , to tylko online mozesz ogladnac , nie widzialem jeszcze zeby mozna bylo pobrac z lektorem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lektor do anime? Nie wyobrażam sobie tego... Do serii Naruto Shippuuden nie ma lektora, jedynie jest dubbing do pierwszej serii. Tylko, że ten dubbing, to jest do niczego i jeszcze zmieniona większość rzeczy została.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Cichy mi się akurat w 1 serii Naruto bardzo podobał dubbing ze względu na bardziej zbliżone głosy do oryginałów niż w większości dubbinogwanych anime w Polsce. Dodatkowo na Jetix gdzie była scenka z Kakashim i gąbką powiedział "Pierwsze moje wrażenie jest takie że jesteście bandą idiotów" a z napisami/innym dubbingiem powiedział coś innego co wyszło znacznie gorzej tak więc ja sobię chwalę jetix za to.

Opublikowano

@kakami

Ale w dubbingu np. słowo baka nie przetłumaczą na debil , idiota tylko na coś mniej obraźliwego.

A co do tematu to do pobrania takich odcinków nie znajdziesz , no chyba że na wrzucie lub na yt są. Bardziej polecam oglądanie z napisami. Przy okazji możesz nauczyć sie kilka słówek i zwrotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...