Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać nie istnieję...

dante225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moj problem polega na tym iz od bodaj poczatku 2011 roku nie gralem w CF (zaraz dodam skad ta pewnosc co do okresu), konto nie bylo od tamtej pory logowane az do dzisiejszego popoludnia, oczywiscie mowa tutaj o logowaniu na stronie "z8games", gdyz nie posiadam zainstalowanego klienta. Kiedy juz moj umysl byl w stanie przypomniec sobie login i haslo wszedlem na zakladke "my account" na ktorej widnieje liczba Z8 POINTS ktorych tam troche jeszcze mam oraz Z8 BONUS POINTS w liczbie okolo 1000.

Konto bylo dosc sporo eksploatowanie, mialem na nim mnostwo sprzetu oraz wszelkiego innego badziewia jakie oferowala wtedy ta gra, dodam ze nigdy nie uzywalem zadnego hack'a. Wracajac do zakladki "my account" zaraz pod liczba punktow widnieje dumny napis "CHARACTER NAME: No CrossFire character.", wiec jak nietrudno sie domyslic na tym wlasnie polega moj problem, co stalo sie z moim kontem?

Dokopujac sie kolejno do zakladek "Clan" -> "My Profile" nie znalazlem praktycznie nic, zadnej historii statystyk etc., jedyne co jeszcze pozostalo to log w ktorym moge wyszukac dane nt. zakupow za konkretne waluty w grze gdzie wlasnie odnalazlem sporo logow z datami miedzy 03-04 2011 r.

Jestem swiadomy ze zostaly  wprowadzone konkretne restrykcje co do regionow, jednak pamietam ze gralem jeszcze jakis czas po tym i wszystko dzialalo bez zarzutow.

Tak wiec przechodzac do sedna zwracam sie z prosba do kogos zaznajomionego z tematem o jakas pomoc, porade, dobre slowo (oczywiscie na temat) badz namiary na tani alkohol z Ukrainy.

PS.

Zapomnialem dodac iz probowalem skontaktowac sie z Supportem jednak strona sie nie otwiera a jedynie blad o nazwie "Uncaught Exception", chociaz jak sadze jest to spowodowane blokada regionalna.

Pozdrawiam 

Dante

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bodajże konta na które nikt nie logował się +1rok zostają usunięte. Ale tego nie jestem pewny, ja po prostu na moje konto loguje się raz na 2/3 miechy i wszystko jest ok.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Osobiście nie gram w Cf'a od 2 lat, ponieważ mam problem z tym że po ładowaniu wszystkiego - HGWC i td. wszystko znika jak bym go nawet nie uruchamiał.

Pierwszy raz wszedłem na konto od 2 lat dzisiaj na laptopie u kolegi i wszystko jest git, nie wiem czemu tobie nie działa, powinno być ok.

Opublikowano

Zebralem sie w sobie i zainstalowalem klienta, jak sie okazalo po zalogowaniu wszystko jest na swoim miejscu.

Narobilem szumu niepotrzebnie  :unsure:

Sorki i dzieki za odpowiedzi !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...