Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przetrwać w Unturned

Smajdziosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka pisze z telefonu więc nie ma żadnych efektów. Ok do sedna, temat pokazuje jak przetrwać w tej fascynującej grze. Teraz napiszę wskazówki. Ok gdy już rozpoczniemy grę na naszym świecie warto znaleźć jakieś miasteczko, lecz gdy tam już dojdziemy odradzam konfrontacji z wrogiem (zombiakiem) ponieważ jesteśmy narażeni na utratę życia. Warto wtedy poruszać się po cichu za pomocą klawisza x. Znajdźmy jakąś broń, siekierę, Colta, Berretę wszystkn jedno byle byśmy mieli broń. Poszukajmy jakiegoś samochodu by móc się szybciej poruszać. Polecam znaleść jakieś zchronienie i się tam osiedlmy. Trzeba też znaleść mapę wyspy. Możemy ją znalesć przy latarni morskiej lub też pobrać mapę z internetu by móc się odnaleść. Zdobądźcie sleeping bag. Dzięki niemu zrespawnujemy się w miejscu gdzie go postawiliśmy. I ostatnia wskazówka bo chce mi się już spać. Gdy macie sporo punktów doświadczenia wbijamy je w Survival ponieważ mamy mniejsze zapotrzebowania. To już koniec, mam nadzieję że zasłużyłem na plusika i dobry komentarz. Temat pisałem o 22:00 xD narka

Opublikowano

Siemka pisze z telefonu więc nie ma żadnych efektów. Ok do sedna, temat pokazuje jak przetrwać w tej fascynującej grze. Teraz napiszę wskazówki. Ok gdy już rozpoczniemy grę na naszym świecie warto znaleźć jakieś miasteczko, lecz gdy tam już dojdziemy odradzam konfrontacji z wrogiem (zombiakiem) ponieważ jesteśmy narażeni na utratę życia. Warto wtedy poruszać się po cichu za pomocą klawisza x. Znajdźmy jakąś broń, siekierę, Colta, Berretę wszystkn jedno byle byśmy mieli broń. Poszukajmy jakiegoś samochodu by móc się szybciej poruszać. Polecam znaleść jakieś zchronienie i się tam osiedlmy. Trzeba też znaleść mapę wyspy. Możemy ją znalesć przy latarni morskiej lub też pobrać mapę z internetu by móc się odnaleść. Zdobądźcie sleeping bag. Dzięki niemu zrespawnujemy się w miejscu gdzie go postawiliśmy. I ostatnia wskazówka bo chce mi się już spać. Gdy macie sporo punktów doświadczenia wbijamy je w Survival ponieważ mamy mniejsze zapotrzebowania. To już koniec, mam nadzieję że zasłużyłem na plusika i dobry komentarz. Temat pisałem o 22:00 xD narka

Em... więc tak. Co do pierwszej części się zgodzę, aż do momentu z autem, po pierwsze trudno znaleźć sprawne/zatankowane auto więc odpada,poza tym zobie odrazu się na nie rzucą.

Co do schronienia, najlepiej na jakiejś górce blisko drzew, dostęp do drewna z dala od miasta, co za tym idzie od zombie też. 

Co do exp, warto dać kilka w survival i kilka w craftsman ponieważ wtedy będziemy mogli scraftować skrzynie, warto też przeznaczyć kilka xp na bieg (nie pamiętam nazwy) to ułatwi nam ucieczkę. 

Opublikowano

Ja dam rade na 5 zombi z łomem nie tracąc życia

Jeżeli szczęście mi dopisze to z pięściami.

Co do LoveCmD to miał rację żeby się osiedlić gdzieś na górze bo w obozach, farmach, miasteczkach, ponieważ będą tam zombie. A co do szybszego biegania to się nazywa Endurance. Pozdro :D

Opublikowano

srsly? Liczysz na plusika? nie napracowałeś się w ogóle, od kiedy się robi poradnik na telefonie?.. Jak będziesz miał jakiegokolwiek w tym temacie plusa to fajne multi konta robisz..

Obczaj jak powinny wyglądać bo to co widzę to poprostu...

Tak to wyglądać powinno :

http://www.mpcforum.pl/topic/1260127-tut-bron-palna/

http://www.mpcforum.pl/topic/1260534-ekwipunek-i-plecaki-w-unturned/

http://www.mpcforum.pl/topic/1259959-tut-podstawy-przetrwania-dla-poczatkujacych/

To tyle i weź już nie nabijaj w taki sposób tych postów, dać ci przykład?

"Unturned mi nie działa" - przeinstaluj grę, było 3/4 posty o tym i już dawno autor tematu nie był zainteresowany.. więc?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Spyrek może masz racje. A ty Drear auto można znaleść bardzo łatwo. Chyba pisanie poradników do tej gry to nie moja działka. Spyrek niewiem o co ci chodzi z tymi multi kontami założyłem dopiero drugie konto omg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...