Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 04/08 Gragas, Kassadin, Kog’Maw, Morgana, Maokai

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało zauważalne zmiany, jedynie u gragasa będzie można poczuć że dostał buffa lekkiego ale resztą będzie się grało bez zmian

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

mało zauważalne zmiany, jedynie u gragasa będzie można poczuć że dostał buffa lekkiego ale resztą będzie się grało bez zmian

Gragas to nie buff tylko przywrócenie dmg'a z poprzedniego patcha.. ale i tak jest lipnie z nim bo kosztuje alko pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czytam że nerf morgany, już się wkurwiłem, a tu tylko lekki nerf jej ulti, nie jest źle.

Opublikowano

Czytam że nerf morgany, już się wkurwiłem, a tu tylko lekki nerf jej ulti, nie jest źle.

lel jej się należą duże nerfy kontruję mase supportów ma bardzo dobre CC i duży dmg. Jeszcze brakuje żeby miała dasha czy coś 

Opublikowano

lel jej się należą duże nerfy kontruję mase supportów ma bardzo dobre CC i duży dmg. Jeszcze brakuje żeby miała dasha czy coś 

Wiem że kontruje bo nią sporo gram, dlatego nie chcę dla niej nerfa większego :s

Opublikowano

Morganie wystarczy skrócić czas sneara bo jest za długi (na maksie chyba 3 sekundy) a tarcza jest w porządku bo ma długi cooldown więc jak ją znerfić? mało obrażeń magicznych absorbuje.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...