Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karty przy otwieraniu przeglądarki i nie tylko -_-

CoderX

Pytanie

Opublikowano

Siemka ludzie, mam nadzieje że wakacje mijają wam miło :) co prawda już połowa minęła ale miesiąc to jeszcze długo, ale okej do rzeczy, ok. 1-2 tygodnie temu jakimś cudem zainstalowałem takie zjeba*e searchtaby czy coś takiego (przy instalacji programów jakiś tam :P że akceptujesz to czy to a potem cie wypierda*a reklamy na stronach -_-) no to jakimś cudem to zainstalowałem a przeważnie pilnuje takich rzeczy i nie zgadzam się. Okej ale dobra znalazłem program który to zainstalował i odpowiadał za to, tyle że problem był w tym że nie można było go usunąć, po 10 minutach przestawał się ładować i nic, i wtedy stwierdziłem, że ch*j jebnę formata systemu i plików bo miałem na nim taki syf nie potrzebny, nie miałem anti. a ostatniego formata systemu miałem jakoś w Lutym 2014 okej zrobiłem go.... (mam windows 8 btw,) zawsze trwał on nie dłużej jak ok. 25 minut lecz tym razem coś było nie tak, zacząłem robić format systemu o godzinie ~17 a skończył się jakoś ok. 1-2 w nocy, nigdy tak mi to powoli nie szło tylko do 16% a potem zapierdala*o :D tym razem tak nie było :( ale mniejsza o to te pierdzielone taby/zakładki/okienka mi się otwierają za każdym razem jak odplam przeglądarkę, a te gó*no odpowiedzialne za to usunąłem więc stwierdziłem że pewnie to się jakoś powiązało się z moim kontem google/google_chrome lecz nigdzie nie znalazłem czegoś takiego gdzie np, mam domyślną stronę startową itp... więc się poddałem :( i dlatego proszę was o pomoc, może ktoś miał podobny przypadek lub ma -_-.

/EDIT dodam że te karty są jakieś z YAHOO oraz jedna jakaś z help web search czy ch*j wie coś takiego.

Dziękuje za udzielenie pomocy.
Pozdrawiam, Alti.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może odinstaluj YAHOO,

Oraz zmień przeglądarkę na np: Opere

50/ 100/ 200/ 300/ 400/ 500/ 600/ 700/ 800/ 900/ 1000

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRE0S

Nie, nie zmienię przeglądarki! :D
Jak pisałem, nie mogłem odinstalować, a że i tak już powinienem zrobić format systemu, to zrobiłem go i wraz z nim usunąłem tego YAHOO coś tam.

Opublikowano

@top

1. Usuń ręcznie.

2. Pobierz adwcleaner i "automatyczne szukanie", potem usuń.

3. ccleaner i usuń resztki rejestru.

Mi to pomogło :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...