Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy oplaca sie to kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Chcialem kupic taki plugin na gildie od goscia z nikiem "Verfax™" tylko ze mam watpliwości nie chce mi podać Imienia i nazwaiska do przelewu tylko jakies falszywe. Dal mi pl na test bez tabelek MySQL i straszy  mnie policja czy mam sie bac? Pl nie dziala jak trzeba bez tych tabelek i sam mi go on dal ja nie chcialem. Mam sie bac? Prosze o odp. szybko!

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Nie masz żadnej podstawy do strachu, on Ci nic nie może zrobić, a policja tym bardziej ;). Jeżeli masz czas i pieniądze, to możesz iść na Policję, ponieważ zastraszanie jest karalne ;)

Opublikowano

Hah, policją??? Nie bój się, gościu ci nic nie zrobi, bo znając życie ma mc non-premium, a wtedy sam by się wjebał i musiałby placić za piractwo ;) oddaj mu wszystko co ci dał (skoro podał ci fałszywe dane to wnioskuję, że nie zapłaciłeś) i zerwij z nim kontakt. A tak jak mówię, policją się nie przejmuj bo on sam by się wkopał pirackim mc, a nawet jak ma premke to policja się nie zajmuje takimi gównami jeśli nie przekraczają wartości 1000zł ;)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

A co z tym pl co mi dał nie wiem mam go na pendrive i usunac?

//Edit.

Straszył mnie że zapłace 5000zł za przetrzymywanie pl na swoim PC xD

76561198209779975.png

Opublikowano

Usuń i przeskanuj kompa i wszystkie pendrivy jakie masz podlięte, bo możliwe, że ci w tym pliku dał jakiegoś wiruska ;) liczę ba lajka :D

@ EDIT

HahhahahHahah k***a weź 5000zł ??!??!? Hahhah k***a przestań bo mało z łóżka ze śmiechu nie spadłem (mam piętrowe) xD nie przejmuj się debilem, nic ci nie zrobi xD

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie nic nie ma pl fajny nawet ale nie mam pewnosci ze to na 100% jego :( Usune go thx. A i mam jeszcze pytanie poda mi ktoś kontak do kogos kto jest zaufany i ma jakies cos na sell ? :D (chodzi mi o gildie)

76561198209779975.png

Opublikowano

A co z tym pl co mi dał nie wiem mam go na pendrive i usunac?

//Edit.

Straszył mnie że zapłace 5000zł za przetrzymywanie pl na swoim PC xD

Jeżeli dostałeś ten fragment pluginu od niego, to on nie ma prawa wykorzystywać go do przeciw Tobie.

Opublikowano

szymo02 tylko on mi dal cały pl ale i tak on nie działa bo tych pojrb**** tabelek do MySQL nie ma. I jeszcze mi pisał ze ma kopie naszej rozmowy i teraz mi napisał ze jak go zablokuje to na komende idzie.

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190 nie pójdzie bo sam będzie musiał płacić za piractwo, a nawet jeśli ma premke to policja o 10zł nie walczy ;)

Opublikowano

Dobra wielkie dzięki już się martwiłem ze mi kompa wezmą. xD Nie no żartuje na poczatku miałem stracha ale potem pomyslałem troche jak pisałem z nim i wkońcu on chyba sie mnie wystraszyl bo zgasiłem go na 30 min tłumaczył sie ze kosi trawe a dzien wczesniej mówił ze on nie kosi trawy bo mieszka w bloku.  o.O

76561198209779975.png

Opublikowano

Hahahahha k***a, kosi trawe, jebłem z łóżka piętrowego razem z telefonem i składam się ze śmiechu xD xD xD nie no, żartuję, ale ze śmiechu poplułem się colą ...

Opublikowano

@D4n100 xD Macie jeszcze kogos od gildie co ma na sell ? Potrzebuje sie rozgladnąć troche :)

76561198209779975.png

Opublikowano

Hah, policją??? Nie bój się, gościu ci nic nie zrobi, bo znając życie ma mc non-premium, a wtedy sam by się wjebał i musiałby placić za piractwo ;) oddaj mu wszystko co ci dał (skoro podał ci fałszywe dane to wnioskuję, że nie zapłaciłeś) i zerwij z nim kontakt. A tak jak mówię, policją się nie przejmuj bo on sam by się wkopał pirackim mc, a nawet jak ma premke to policja się nie zajmuje takimi gównami jeśli nie przekraczają wartości 1000zł ;)

co do piractwa to w Polsce to ignorują dostanie może parę złotych tylko że Mojang ma gdzieś to czy ludzie piracą czy kupują. Dla mojang jak masz pirata to testujesz grę i tyle oni mają i tak hajsu góry więc im to koło dupy czy kupisz czy nie. Jak by nie chcieli piractwa to by zrobili większe zabezpieczenia i nie pisali by teraz na Javie lub pliki w minecraft nie były .class

@top a tego gościu to kretyn że tak się wyrażę wiele osób teraz tak kłamię żeby ludzi nastraszyć by kupowali bzdury gada gdzie za plugin 5tysi pluginy nie są w ogóle karane bo poco policja miała by zajmować się czymś takim bo dzieciaki kradną se pluginy do serwera minecraft a tam gdzieś jest jakieś przestępstwo(napad na bank czy coś w tym stylu ;P)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@bartek190 Nie masz podstawy się bać nic nie zrobiłeś, on cie straszy, straszenie jest karalne ty bardziej go możesz podać na policję a ten pl co masz w wersji dla testów możesz sobie go zatrzymać sam ci wysłałem bezpłatnie :)

d63.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...