Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ Commander - problem z pobieraniem

DjLewys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż piszę w takiej sprawie, a mianowicie gdy włączę w/w program (Arma II i OA kupione i oryginalne) i chcę ściągnąć jakikolwiek mod nawet zwykły DayZ to gdy kliknę "download" mod pobiera się 2-3 sekundy i przestaje a obok wyskakuje mały czerwony trójkącik. Gdy próbowałem sprawdzić wersję Army również przez program to nie szło, sprawdzanie stało w miejscu. Lecz gdy chciałem sprawdzić wersję OA to poszło normalnie .. I jeszcze jeden problem to taki że po zainstalowaniu DayZ z Steam'a wysiadło mi 3D w Armie :/

Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za jakiekolwiek błędy - pisane z telefonu.

Opublikowano

Masz w zakładce Settings prawidłowe ścieżki do gier?

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Tak, wszystko sprawdzone i prawidłowe. Nie próbowałem jeszcze reinstalacji, jutro rano napisze czy pomogło.

Opublikowano

Jaką wersję kupowałeś?

Arma 2 + Arma 2:OA czy Arma 2 Combined Operattion ?

Ja mam Arma 2 CO i moja ścieżka całkowicie inaczej wygląda niż w przypadku Arma 2 + Arma 2:OA

76561198030011137.png

Opublikowano

Kupiłem Arma 2 + OA z allegro jako gift. Ścieżki z tego co pamiętam (na telefonie jestem) w DayZ Commanderze mam do Army 2, Army 2:OA i DayZ i są one dobrze ustawione. Gdy Steam sprawdzał wersję OA było napisane: "Sprawdzanie (...) Arma2: Operation Arrowhead" a w przypadku gry Arma 2 było tylko "Sprawdzanie (...) undefined(bodajże)"

Opublikowano

Możliwe że coś źle zainstalowałeś. Przeinstaluj gry.

76561198030011137.png

Opublikowano

Mi się wydaje że to od DayZ Commandera .. Bo jak ja mogę źle zainstalować gry skoro robił to Steam ..

Opublikowano

Poprostu nie pobrał czegoś lub coś uszkodził.

76561198030011137.png

Opublikowano

Zainstaluj beta patch do army 2 oa. Możesz go pobrać przez dayz commander lub manualnie z internetów. Jak go będziesz instalował to wyłącz steam, jeśli masz steamową wersje gry.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz poprostu poszukać plików modu na necie, samemu pobrać i wrzucić do folderu z grą. Wtedy Dayz Commander je wykryje i będziesz mógł grać ;).

2ynl345.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...