Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reactiv

Minzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8497614071761751224122.png

Parametry:

Szybkość gry: x50

Szybkość floty: x35

Szybkość wydobywania surowców: x80

Expospeed: x40

Mnożnik energii: x10

Link:

http://reactiv.ml/index.php

albo KLIK

SERWER POSTAWIONY NA PŁATNYM HOSTINGU NIE NA ŻADNYM CBA.

Serdecznie zapraszamy!

Wkrótce chcemy otworzyć nowe uni z extra dużymi parametrami.

35a87c3.png

Opublikowano

Nie dlatego, że była tańsza tylko dlatego, że jest krótsza niż subdomena hostingu.Może będzie .pl zobaczymy. Poza tym nie chodzi tutaj o domenę tylko o grę prawda?

35a87c3.png

Opublikowano

Podoba mi się. Dobracowana rozgrywka, działające forum. Trzeba trochę kombinować, żeby mieć te "lepsze" statki - gierka nie na dwa dni, ale na trochę dłużej :)

Opublikowano

odpada za wolna jest pełno serverow co sa szybsze lub takie same zwieksz szybkosc a sam ogrne z 30 os na server 

Zostało dodane nowe szybkie universum [Wszystko x10000]

35a87c3.png

Opublikowano

Dodam jeszcze jedną rzecz - planeta startowa (tzw. "planeta matka") ma 163 pola. Przy takiej prędkości gry uważam, że można tą ilość zwiększczyć, bo teraz już mam dość drogi terraformer, a ja pozostałe budynki znacznie tańsze. Proszę i rozważenie tej opcji :)

Opublikowano

hah 

moze tak usuniesz dark materie z handlarza bo to na 100%odstrasza ludzi

W sprawie dark matter została wysłana przed chwilką wiadomość do wszystkich graczy. Ponadto każdy nowy gracz otrzyma 100.000 antymaterii na start.

Dodam jeszcze jedną rzecz - planeta startowa (tzw. "planeta matka") ma 163 pola. Przy takiej prędkości gry uważam, że można tą ilość zwiększczyć, bo teraz już mam dość drogi terraformer, a ja pozostałe budynki znacznie tańsze. Proszę i rozważenie tej opcji :)

Liczba pól zwiększona w zależności do universum.

PL1- 375 pól

PL2- 500 pól

PL3- 425 pól

Jeśli pominąłem kogoś podczas dodawania pól to niech napisze na forum gry w dziale Uwagi i propozycje w przeznaczonym do tego celu temacie.

35a87c3.png

Opublikowano

boze zrob cos z tymi nanitami bo nie przyszpieszaja budowania flot jak nie wiesz co i jak napisz gg bac skype to pomoge dawidelo

ps to moze ludzie zaczna grac w twoja gre a jak niec nie zrobisz szybko padnie

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...