Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autorski Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zapytać ile mogę wybulić komuś za napisanie autorskiego pluginu na gildie, chodzi o to jakie sa granice cen.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Najprostszym i darmowym rozwiązaniem jest napisać parę skryptów, dodać itemy na gildie i spolszczyć factions :)

Opublikowano

Cena takich pluginów to około 100-150 zł. (Mówię o nie zbugowanych pluginach i w pełni sprawnych.)

Pozdrawiam #Baxter. :-)

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał w okolicach 300 zł można kupić dobry.
A wgl nie radził bym ci używać skryptów na serwerze tak jak kolega wyżej pisał żebyś użył tego skryptu na gildie :)

d63.png

Opublikowano

No wiem żeby nie używać na to skriptu bo po 1. Już jest jeden taki to ma full błędów. 2.Sam pisałeś że skript restartuje się po reloadzie.

UP. A jak mam sprawdzić typa czy nie oszuka? Poprosić o napisanie pluginu, potem jakiś test u niego czy działa, i dopiero kasa?

55jk0m.jpg

Opublikowano

Ja zapłaciłem 250zł za plugin świetnie napisany i bez błędów. Jeśli boisz się ze cię oszuka to załóż tak: że po co ma się męczyć i pisać plugin jak ma cię oszukać?

Opublikowano

Ja zapłaciłem za plugin na gildie 250zł. Jeśli boisz się ze cię oszuka to załóż tak: że po co ma się męczyć i pisać plugin jak ma cię oszukać?

no tak ale gościu powie albo będzie mieć już jakiś gotowy pod ręką na serwerze gościa będzie pięknie on wpłaci kasę a tamten zniknie i następnemu będzie wpuszczał kit`a z tym samym pluginem trochę tam zmieni i tyle. Ja ci polecam zrobić jakąś umowę czy coś. Lub szukać kogoś kto jest już zaufany i nie będzie gadał ci bajek że poda cię na policję czy coś. Kupowanie pluginu to już jest ryzyko bo ktoś cię oszuka a ten drugi nie trzeba uważać

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Najlepiej kupno takiego wirtualnego pluginy zrobić na jakiejś stronce do tego przeznaczonej poszukaj o tym w googlach, nw czy na allegro nie da się przeprowadzić takiej uczciwej transakcji.

d63.png

Opublikowano

To zależy od wielu czynników. Czy jest dobrze napisany, czy można wszystko edytować w configu itp. Ale podejżewam że z 250zł możesz wybulić :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jezeli chcesz dobry i tani plugin na gildie z fajnymi opcjami napisz mi na skype : piocio97

wlasnie od takich typow jak ten lepiej nie kupowac

super pro elo autorski plugin na gildie

profesjonalny konfig

banowanie gildi

tab 

kolorowe niki nad glowom 

jedyne czego nie potrafi to robienie nalesnikow 

Kup teraz a dostaniesz 3 darmowe forceopy i errora na kazdej komendzie 

dzwon 666 69 69

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...