Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielonowato

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie pragnę zaznaczyć iż nie jest to mój serwer, jest to reklama na zlecenie sieci Zielonowato (sam jestem w tej sieci)

Moje serwery są oznaczane inaczej, i proszę, nie hejtować mnie, za to że serwer jest zły i wgl, wszelkie takie sprawy odsyłane są do Własciciela

(MaciusSliczny / Macius)

Pozdrawiam :)

wzLdkIg.png

W związku z powstaniem naszej nowiutkiej sieci ZIELONOWATO chcieliśmy serdecznie zaprosić Wszystkich starych i nowych graczy Minecraft do wspólnej zabawy. Zapewniamy miłą atmosferę na serwerze, zabawną i trochę roztrzepaną administrację pełną ciężkich od szalonych pomysłów głów. Staramy się prowadzić serwer w sposób kameralny i przyjazny. Odbiegamy od zautomatyzowanych, przydzielanych przez pluginy działek, polegamy na młodej moderacji, której i ty możesz stać się częścią! Wchodząc na serwer nie chodzisz mówiąc "wow... ale epickie budowle" Dlaczego? To proste! Chcemy byś to ty pomógł nam je wybudować. Tak Wspólnie tworzymy historie! Serwer BEZ BANÓW!

ErnHUfD.png

Poruszasz się samochodzikiem, na piechotę oraz szeroko rozwiniętym systemem teleportów. W skład serwera wchodzi kilka odrębnych map:
GŁÓWNA - znajduję się tam duże miasto i kilka pomniejszych, które mogą sami zbudować inni gracze, zarówno jak i Ty (Miasteczka tematyczne, w zależności od Twojego gustu i zainteresowań.
Nether - piekielna kraina lawy, mapa survival - jeśli w Twych żyłach płynie krew wojownika a instynkt przetrwania wtłacza adrenalinę prosto w serce stanowczo jest to mapa dla Ciebie. Możliwość założenia gildii i jak zawsze dobra zabawa .
SUROWCOWA - zapewniająca dostatnie życie, przy użyciu pracy rąk dostanie życie na obu mapach rozgrywek.
EVENTOWA - Dla miłośników rywalizacji i nagród. Szeroka gama minimapek konkursowych, na których możecie wypróbować swoje siły.
KREATYWNA - coś dla miłośników spokoju, epickich budowli i wyzwań... Pokaż swoją inwencję twórczą na mapie kreatywnej, Twoja działka i Twoje budowle! Możliwość przeniesienia budowli na mapę główną.

cUiqzBD.png

Na serwerze znajdziecie arene PvP, system prac, szkołę jazdy, spleef, Paintball, Quake, CS, wyścig: łódek, świnek, koni i wagoników. Zagadki i wojny magazynowe. Zabawę w chowanego i inne fajne zabawy z administracją-co jakiś czas organizowane z inicjatywy graczy lub ekipy. Cotygodniowy konkurs "Karałoke" i "Jaka to melodia", "1 z 10" na Ts3! Nagrody dla zwycięzców!

9GQGeS3.png

Na koniec nie pozostaje nam nic innego jak jeszcze raz zaprosić do odwiedzin i pozostania na dłużej. Jeśli jesteś starszym graczem to postaramy Ci się zapewnić "spokój", chętnie organizujemy zajęcie maluchom, które tu odnajdą dobrą zabawę i opiekę. Posiadamy również serwery gier: TeamFortress2 i LeftForDead2. Zapraszamy na Ts3 i serwery Zielonowato.pl
Pozdrawiamy!! Ekipa i Przyjaciele serwera.

IP: Zielonowato.PL

image.png

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Chętnie zagram :> Jak cos nick: Ryuuji

Aha serwer odpalony? :D

Wróć! Try restarting your game ;-; Nie działa :D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Niemogę nawet wbić na serwer

Description: Ticking screen

java.lang.NullPointerException: Ticking screen
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.fromUUID(UUIDTypeAdapter.java:22)
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.write(UUIDTypeAdapter.java:13)
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.write(UUIDTypeAdapter.java:10)
at com.google.gson.internal.bind.TypeAdapterRuntimeTypeWrapper.write(TypeAdapterRuntimeTypeWrapper.java:68)
at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$1.write(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:89)
at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$Adapter.write(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:195)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:593)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:572)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:527)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:507)
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilAuthenticationService.makeRequest(YggdrasilAuthenticationService.java:54)
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilMinecraftSessionService.joinServer(YggdrasilMinecraftSessionService.java:61)
at bll.a(SourceFile:48)
at jt.a(SourceFile:41)
at jt.a(SourceFile:10)
at ej.a(SourceFile:174)
at bct.c(SourceFile:78)
at ban.p(SourceFile:1343)
at ban.ak(SourceFile:774)
at ban.f(SourceFile:728)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.fromUUID(UUIDTypeAdapter.java:22)
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.write(UUIDTypeAdapter.java:13)
at com.mojang.util.UUIDTypeAdapter.write(UUIDTypeAdapter.java:10)
at com.google.gson.internal.bind.TypeAdapterRuntimeTypeWrapper.write(TypeAdapterRuntimeTypeWrapper.java:68)
at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$1.write(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:89)
at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$Adapter.write(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:195)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:593)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:572)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:527)
at com.google.gson.Gson.toJson(Gson.java:507)
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilAuthenticationService.makeRequest(YggdrasilAuthenticationService.java:54)
at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilMinecraftSessionService.joinServer(YggdrasilMinecraftSessionService.java:61)
at bll.a(SourceFile:48)
at jt.a(SourceFile:41)
at jt.a(SourceFile:10)
at ej.a(SourceFile:174)
at bct.c(SourceFile:78)

-- Affected screen --
Details:
Screen name: bct
Stacktrace:
at ban.p(SourceFile:1343)
at ban.ak(SourceFile:774)
at ban.f(SourceFile:728)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

No 1 z niewielu reklam, które są dobrze opisane.

Prezentacja dobra, serwer nie wiem, ale może .. *Raczej nie zobacze bo czasu na MC nie mam chwilowo* 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...