Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za bola jest ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Daria. Używam bola już od jakiegoś czasu, dzięki niemu wyszłam z brązu, srebra, złota, a teraz staram się wyjść z platyny. Jestem już platyna 1. Niestety nie jestem w stanie wbić wreszcie tego upragnionego diamentu. Ale moje pytanie do was jest następujące: Czy za bola jest ban ? Słyszałam że tylko za exploidy, które mam wyłączone :) Czy za zwykłe skrypty pokroju datyasuo, RTTC, evadee jest ban ? 

Opublikowano

Nie ma bana. Ban jest jedynie jeśli grasz na exploidach, nagrasz to i będziesz się tym chwalić, tak jak robił to nitro :)

Exploity to np że skill nie kosztuje many, lub jest niewidzialny (ashe, singed), lub zwiększony zasięg skili (q ryze) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Witam, jestem Daria. Używam bola już od jakiegoś czasu, dzięki niemu wyszłam z brązu, srebra, złota, a teraz staram się wyjść z platyny. Jestem już platyna 1. Niestety nie jestem w stanie wbić wreszcie tego upragnionego diamentu. Ale moje pytanie do was jest następujące: Czy za bola jest ban ? Słyszałam że tylko za exploidy, które mam wyłączone :) Czy za zwykłe skrypty pokroju datyasuo, RTTC, evadee jest ban ? 

Bez exploitow tylko jak castujesz skille plecami ,inni maja dowód.

Opublikowano

Bez exploitow tylko jak castujesz skille plecami ,inni maja dowód.

Castowanie skili plecami to exploidy, jak są wyłączone to nie mam szans na bana ? :)

Opublikowano

nie :), możesz grać spokojnie, wszyscy grają na bolu i nikt nie dostał bana :) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Castowanie skili plecami to exploidy, jak są wyłączone to nie mam szans na bana ? :)

W 99.99% nie.

Musiałbyś nagrać jak używasz BOL'a ,a taki głupi to tylko nitro jest ,myślę ,że masz kilkanaście razy wyższe IQ od niego :D

Opublikowano

Za bola są bany, na bolu grają tylko gówna takie jak wy, lepiej grać c*****o niż na bolu:)

Oczy bola jak widze scierwa ktore nie potrafia trafic zadnym skillshotem ( Morg, Thresh, Blitz Q etc. ) czy uniknac podobnych, wole miec Teammate ktory cos ogarnia nawet jesli na BoL'u niz jakiegos super unskilleda. Osobiscie nie popieram za specjalnie BoL'a ale whatever, lepsze granie jakos niz nie-granie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ty jebiesz w dupe bolowcow tutaj a bolowcy jebia ciebie w dupe w grze eheheheehehe

Ja bym wolał nawet w grze takiego cebulaka w dupę nie jebać :/

@AntySzymico

Ban only za exploity np na cassio, riven, ryze

Czasami banowali za katę jak skakała jak małpa w buszu ale raczej to pierwsze

Pamietaj jednak ze evadeee jest bardzo widoczne więc

Opublikowano

Ja bym wolał nawet w grze takiego cebulaka w d*** nie j**** :/

@AntySzymico

Ban only za exploity np na cassio, riven, ryze

Czasami banowali za katę jak skakała jak małpa w buszu ale raczej to pierwsze

Pamietaj jednak ze evadeee jest bardzo widoczne więc

twoj anty szymico nie zadzialal bo dostalem 10% za flamewar j****y skurwiel z d5 nic nie wygrywa i sie wyzywa

Opublikowano

jest ban jeżeli używasz exploity i ktoś ciebie nagra lub będziesz grał z Norbertem Gierczakiem wtedy masz bana 

''gram dla funu'' na bol'u ''a nie jakieś jebanej dywizji''

5113714074123771224953.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...