Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Tekstury

straw994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Co muszę zrobić, by na wszystkich prywatnych serwach mieć takie nowe tekstury tj. nowy wygląd trawy, drzew itp. takie jakie są w Metin2 PL. Za pomoc daję 5 i + ;)

logoaks.gif

Opublikowano

18. terrain- textury podłoża

19. textureset - odpowiada za tekstury map

20. tree - odpowiada za tekstury drzew

Są one w folderze pack . Skopiuj jest z metka spatchowanego do nie spatchowanego i powinno działać :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

dobra ładnie pięknie ale czy dało by rade wrzucić te pliki na download bo mam lana i nie bardzo torrent mi śmiga przez co spatchowac normalnego nie moge

jezeli ktoś ma możliwość to bardzo bym prosił w imieniu swoim i wszystkich innych laików komputerowych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy zadziała jeśli wyciągnę te pliki z metina 2009 i wkleję do 2008 bez patcha ??

@Edit czy muszę wyciągnąć te 2 pliki (są parami mają te same nazwy) i wkleić do tego metina

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Proszę tutaj macie te pliczki z metka :

http://www.sendspace.pl/file/b3ebb5ca0b6d4edd279efc7

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/d056e77dca69088aedba0e5337c2c6dd9be1e9647c41ad22e89e2ee84dd11cb5-1270010322

Liczę na +

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

pobrałem te pliki i dupa :D nie działa :D kto wie co trzeba zrobic by miec nowe teksturki na prywatach?? :D

logoaks.gif

Opublikowano

po pierwsz pliki ktore sa odpowiedzialne za tekstury trawy drzew itp na PL jest to plik patch1 ma on inne rozszerzenie niz reszta plikow i trzeba go w jakis sposob rozpakowac ale tego nie wiem jak zrobic

Opublikowano

Mógłby ktoś wkońcu powiedzieć co trzeba rozkminić, aby mieć na metin2modzie nowe teksturki jakie są w Metin2 PL? Chodzi mi o nowe ścieżki, trawę, drzewa itp. Za pomoc dam 5 i + !!

logoaks.gif

Opublikowano

Instalujecie 2x metina 2008. Jednego patchujecie a drugiego nie. z tego spatchowanego kopiujecie wszystkie pliki z folderu pack oprocz plikow root.eix i root.epk i wklejacie do folderu pack w niespatchowanym. Wklejacie spolszczenie lub moda i cieszycie sie grą xD

Licze na + xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...