Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows Version Installer...

BoomCreeperBoom

Pytanie

Opublikowano

Od razu mowie ze mam Windows 7 legal.

co jakis czas pokazuje mi sie te okienko, jako ze akurat teraz mi sie nie pokazało a ostatnie zamknąłem to znalazłem również temat angielski w którym to jest

nie znam za bardzo angielskiego a tam chyba nie naprawili tego błędu, po za tym tam jest raczej mowa o Windows 8, tylko pokazuje mi sie te same okienko co tam.

Jeszcze jak mi sie pokaze te okienko to na pulpicie pokazuje mi sie skrot, a jakim dziwnym formacie (tmp)(ktory prowadzi do C:\Users\user\AppData\Local\Temp)  a nazywa sie chyba Windows live continue instalation albo jakoś tak, a źródło skrótu nazywa ICReinstall_nsh37F3 (pozniej dam linka do niego), zapomialem dodać ze jak go osunę to i tak się pokaże jak wróci dziwne okno

Wszystko zaczęło się tak jak szukałem cracka do gry Defcon, od razu mowie ze kiedyś kopiłem te gre ale cd key nie chciał działać, skurczybyki napisali ze klucz został dezaktywowany czy jakoś tak. To jest ten link

, wydaje mi sie ze to wirus którego przed chwila usunolem, ale nie dawno instalowałem i nawet nie wiem gdzie jest źródło tego problemu.

http://www40.zippyshare.com/v/11992393/file.html tu macie linka do tego ICreinstall... (nie będę dawać skanu, ale po przeskanowaniu moim kasperskym jest czysty)

graphic.png

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...