Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozp....... mnie ten riot

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie proszę dostałem chyba już 20 banów na czat te na ileś meczy co są a z tego może 2 max 3 słuszne co to ku... ma znaczyć ja się pytam kończy mi się jeden ban na czat co dostałem za free na 7 meczy i ku... znowu za nic bo nic na czacie nie pisałem dostałem ban na 18 meczy o co tu ku... chodzi??????

Opublikowano

gościu nic na pisze jedyne co pisałem teraz podczas bana za nic to stop feed lub gj lub ty i teraz się loguje i mam bana na 18 meczy choć nic nie pisałem

Opublikowano

ja chyba już 100 gier z banem mam.... a 80% banów to nw za co bo nic nie pisałem by kogoś obrazić lub wyzywać..

Opublikowano

Ja tam cisnę w BRO i jeszcze banika nie wyłapałem :P, jak dostane to pewnie z 300 gier :D. Także więc... Najczęściej się dostaje pewnie np "fck poland" czyli rasizm a ja go po prostu nie stosuje tylko wyzywam jak ktoś słabo gra a nie chce defensywnie pograć!

Opublikowano

Ludzie to jest ban za głupie oskarżenie -.- Każdy już wie że większość ma bana nic z tym nie zrobicie dopóki nie wznowią trybunału do pracy.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Lol, jakoś ja miałem ban wtedy gdy wszyscy mieli i jak z niego wyszedłem (czyli 10 gier) to po tym już kilka miesięcy nie mam żadnego.

Nie flejm i nic nie pisz na chacie. Używaj pingu.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...