Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić czy gracz ma kill aure?

wronapl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bardzo proste , otoczcie go i gdy ma kill aure głowa lata mu we wszystkie strony ;>.Pozdro licze na [+] ;)

~~~Thor.owncraft.pl:3554 - Ksenon The Forest~~~

~~~

Opublikowano

Podejdź od tyłu. Żeby uderzać, nie musi się na ciebie patrzeć. Dlatego najlepiej to zrobić jak gracz się nie rusza.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Bardzo łatwo, jak jesteś dobry w pvp i zabije cię bez szwanku. Tak samo, jak gracz sobie afczy na strefie pvp, podchodzisz od tyłu a on ci sprzedaje serię ciosów, lub jak kopie czy pisze killaura sama mu zadziala. Również jak ma antyknocka czyli obrażenia go nie odpychają :)

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Gracz bije plecami, stoi w największym tłoku pvp, głowa mu lata, a jeśli go zabiją bardzo często stoi na spawnie i dalej bije. I like możesz dać, ale tego nie wymagam :)

Opublikowano

Ja łapie takich kiedy grzebią w skrzynce :D spawnie zombiaka za plecami- jak gracz bedzie go bil a skrzynia nadal bedzie otwarta to masz odpowiedz.

Opublikowano

Łatwe 3 sposoby na zobaczenie czy gracz ma killaure.

- Gracz biję Cię plecami

- Głowa gracza rusza się na każde strony

- Gracz biję Cię na AFK

Pozdrawiam

sygnaturka.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...