Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegrowicz

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 tygodnie temu zamówiłem mikrofon listownie na allegro. Doszedł mi dopiero dzisiaj, a allegrowicz w ubiegły czwartek wysłał mi już drugi mikrofon kurierem bo nie mógł znaleźć potwierdzenia nadania. Teraz przed chwilą otrzymałem mikrofon listownie i jeszcze ma przyjść kurierem - pocztex. Czy jeżeli odbiorę oba, choć zamawiałem tylko jeden to mogę ponieść jakieś konsekwencje? 

Opublikowano

Ja tam z uczciwości bym odesłał 1 mikrofon. 

Lepiej odmówić przyjęcia 2 aby wrócił do nadawcy. Tylko mogę to zrobić od kuriera z pocztexu? 

Opublikowano

Ja też nie byłbym pazerny, człowiek zachował się w porządku że wysłał drugi mikrofon. To nawet nie chodzi o to że jest to jakaś kradzież, czy coś, ale myślę że nie potrzebne są ci te dwa mikrofony i możesz zachować się w stosunku do niego fair. 

Opublikowano

Ehh, jak zwykle odpowiedź nie na temat. Spytałem się o to gdyby kurier odmówił nie przyjęcia paczki. A nie dlatego że chce drugi mikro. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...