Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loosing Streak

dover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, mianowicie wygrywam sobie np 9 rankedów pod rząd ale potem jest masakra bo trafiają się tacy ludzie co odrazu przegrywają grę. Nie mówię o tutaj o oddaniu first blooda czy coś tylko na ciągłym feedowaniu i tak się dzieje przez sporo gier aż W/L wyjdzie na zero. Czy to jakiś spisek rito, żeby ktoś nie miał dużego % wygranych czy po prostu pech? Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

Opublikowano

Witam

Mam problem, mianowicie wygrywam sobie np 9 rankedów pod rząd ale potem jest masakra bo trafiają się tacy ludzie co odrazu przegrywają grę. Nie mówię o tutaj o oddaniu first blooda czy coś tylko na ciągłym feedowaniu i tak się dzieje przez sporo gier aż W/L wyjdzie na zero. Czy to jakiś spisek rito, żeby ktoś nie miał dużego % wygranych czy po prostu pech? Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

Jak dużo razy wygrywasz, to później rito np. do serii daje Ci noobków, których musisz wycarrować, żeby pokazać, że umiesz grać ;P. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

To jest zwykły pech, system wybierania jest losowy, czyli patrzy na mmr, nie dywizje. Dlatego czasami dostajesz np. w goldzie wyboostowane platyny, które zjechały sobie MMR.

Też tak czasem miałem, że wygrałem 10 z rzędu, a tu nagle lose streak 5 z rzędu, ponieważ mój team też nie grał za dobrze. :)

Opublikowano

Różne tricki stosują żebyś dłużej grał w ich grę. Ja np wiele razy spotkałem się z takim czymś, że przy 3 wygranych z rzędu

dostawałem za grę po 23LP i gdy miałem wtedy 85LP, wygrałem czwartą grę z rzędu to dostałem 14LP :P A później oczywiście

2 gry w d... i -30LP :D

LBweb.png

Opublikowano

Też tak mam ale jakoś pomalutku wychodzę z tego piekła już prawie Bro I.Wychodzę z V tam to masakra była grałem np 7 rankingów to często na prawdę często spotykałem tych samych ludzi którzy po prostu słabo grali...

Opublikowano

Jak przegrasz to spisek, ale jak wygrasz 9 pod rząd to czysty skill.

No właśnie nie bo w tych 9 grach trafiają się ludzie którzy nie feedują i chcą coś grać ale potem trafiają się ludzie co grają piach i jak mają 0/2 czy 0/3 idą afk.

Opublikowano

Również tak mam. Wygrałem 14 meczy z rzędu po czym kolejne 6 przegrane z czego 3 surr w 20. Bo bot lub top 0/10. Starałem się ale ciężko :(

Czekam na lepsze dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...