Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Grafika/Youtuberów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Oskar mam 16lat jestem technikiem serwerów metin2 od 2 -3 lat zależy jak kto liczy ;).

Znam się najbardziej na questach, plikach serwerowych i kliencie.

Moje poprzednie projekty: CeriaMt2, VictoriaMT2, Mentis2... I projekty na zlecenie.

Serwer jaki tworze jest to hard/medium skończony w 75%

Jest on inspirowany tym, że ma być w klimacie harda, ale nie ma być za trudno ma być łatwo co zostało do zrobienia:

-Skończenie smoczych wyzwań

-Dopracowanie klienta ( wyglad, udogodnienia)

-Dodanie paru systemów, dungeonów.

-Dopisanie paru questów ( narazie mamy ponad 100+ misji ( nie mówie tutaj o typu przywoalnie konia gildia itp) )

Myślę, że za miesiąc mogłaby już wystartować beta..

Kogo poszukuję:

-Stałego youtubera i paru co zrobią serie.. ( Youtuberów rekrutujemy od 400 subów +  zależnie od subów oczywiście nagroda :)) )

-Stałego grafika serwerowego chodzi mi tylko o tła logowania + prezke serwera i dodawanie grafiki przy jakimś update itp ;) ( avatar , sygna , logo , to oczywiste, że też) , może być nawet na miesiąc i dostnie wypłatę.

Skład Teamu:

[TECH]Quai

[GA]Mateo ( youtuber, sprawy graczy )

Co oferuję:

-Do uzgodnienia..

GG:2898561

Opublikowano

Nawet ciekawie opisane lecz co do youtuberów dopisz ile ma mieć tych subów/widzów bo zlecą się "pseudo" youtuberzy i będą spamić, co do grafika stałego raczej nie znajdziesz bo to sporo kosztuje. Dopisz czego wymagasz od grafika bo mało informacji tutaj jest. 

Opublikowano

Polecam dobry technik, serwer Mentis2 był dosyć dobrym serwerem z dobrą reklamą.

Powodzenia chłopaki.

Opublikowano

"[GA]Mateo ( youtuber, sprawy graczy )"

dziękuje bardzo, tyle mi wystarczyło żeby nie polecić, w dodatku mentis2 to syf gdzie większość to sklejka a wy uważacie się za najlepszy serwer i jakimiś ssami przyciągniecie 5k ludzi, to chyba jakiś żart.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dziękuje bardzo, tyle mi wystarczyło żeby nie polecić, w dodatku mentis2 to syf gdzie większość to sklejka a wy uważacie się za najlepszy serwer i jakimiś ssami przyciągniecie 5k ludzi, to chyba jakiś żart.

Polecam maść na Ból dupy imaguś ;33 Tyle odemnie myślisz że napiszesz nie polecasz to cały swiat za tb przyjdzie grubo się mylisz joł ;3

Ps Psie Shaggiego Elo :)

Opublikowano

Polecam maść na Ból dupy imaguś ;33 Tyle odemnie myślisz że napiszesz nie polecasz to cały swiat za tb przyjdzie grubo się mylisz joł ;3

Ps Psie Shaggiego Elo :)

weź ty k***a czytaj co piszeszXD wyjebane mam na tą twoją spółke tego kretyna, sam mu d*** lizałeś, nie pamiętasz? może przypomnimy? a z tym cymbałem nigdy nic nie miałem i nie będę miał, a i co do tego drugiego, to tak, moi murzyni już idą

Opublikowano

weź ty k***a czytaj co piszeszXD wyjebane mam na tą twoją spółke tego kretyna, sam mu d*** lizałeś, nie pamiętasz? może przypomnimy? a z tym cymbałem nigdy nic nie miałem i nie będę miał, a i co do tego drugiego, to tak, moi murzyni już idą

Śmieszny jesteś koleś Pozdrów Shaggiego Elo :)
Opublikowano

Gdzie napisałem, że nazywamy się najlepszym serwerem czyt. Mentis2? Człowieku siedzisz na forum tylko szukasz ,, sensacji '' wez wyjdz na dwór naprawdę dużo Ci da jak się troche przewietrzysz.. Po tym co przeczytałem stwierdzam, iż masz schizofremie i pierdoli Ci się w głowie ;) . Gdyż nigdy nie pisalismy chcemy 5k itp i ze bedziemy mieli tyle , a czuje tylko czysty ból dupy ze względu, że każdy Twój serwer był gaszony na starcie... ;CC imagus [*]

A jak tam lastivia chopaki cos słabe te pliki macie ;cc

quest buty_wiatru begin

state start begin

when 72702.use begin

if pc.getqf("Duration") < get_time() then

chat("<Lastivia> Buty Wiatru zostały aktywowane na 30 dni.")

chat("<Lastivia> Otrzymałeś Bonus +60 Szybkości Ruchu.")

affect.add_collect(apply.MOV_SPEED, 60, 60*60*24*30)

pc.setqf("Duration", get_time()+60*60*24*30)

item.remove()

else

chat("<Lastivia> Nie możesz jeszcze tego użyć!")

end

end

end

end

Jak można napisać tak buty wiatru, że nie wiadomo kiedy się kończą ? No bicz plis..

Opublikowano

Śmieszny jesteś koleś Pozdrów Shaggiego Elo :)

Gdzie napisałem, że nazywamy się najlepszym serwerem czyt. Mentis2? Człowieku siedzisz na forum tylko szukasz ,, sensacji '' wez wyjdz na dwór naprawdę dużo Ci da jak się troche przewietrzysz.. Po tym co przeczytałem stwierdzam, iż masz schizofremie i pierdoli Ci się w głowie ;) . Gdyż nigdy nie pisalismy chcemy 5k itp i ze bedziemy mieli tyle , a czuje tylko czysty ból dupy ze względu, że każdy Twój serwer był gaszony na starcie... ;CC imagus [*]

A jak tam lastivia chopaki cos słabe te pliki macie ;cc

quest buty_wiatru begin

state start begin

when 72702.use begin

if pc.getqf("Duration") < get_time() then

chat("<Lastivia> Buty Wiatru zostały aktywowane na 30 dni.")

chat("<Lastivia> Otrzymałeś Bonus +60 Szybkości Ruchu.")

affect.add_collect(apply.MOV_SPEED, 60, 60*60*24*30)

pc.setqf("Duration", get_time()+60*60*24*30)

item.remove()

else

chat("<Lastivia> Nie możesz jeszcze tego użyć!")

end

end

end

end

Jak można napisać tak buty wiatru, że nie wiadomo kiedy się kończą ? No bicz plis..

jacy wy jesteście pokurwieni, ja nie jestem Damianem aka pseudo grafika gdzie większość elementów ma od innych, ale to tak ps, co do tego questa, na c**j mi to? brak argumentów na odpisanie? i skoro DOKŁADNIE widać że jestem imag, to każdy dobrze wie, że sam go nie lubię, jak i tych dennych serwerów, a te dowody że znam tego cymbała i z nim coś robię? długo mam czekać? w dodatku naucz się interpunkcji, pls. bo kropka spacja, przecinek etc. etc. to wygląda jakbyś miał 10 lat, i jesteś rudy, no może.. btw. nie miałem swojego serwera, byłem w teamie, a to jest różnica, i co z tego że padły? i tak zawsze mieliśmy większą ilość osób na starcie, niż wy przez całą waszą "kariere", i musiałem się fatygować żeby odpisać na tego posta, także możesz czuć się podniecony. i radzę nie cytować moich postów, bez pozdrowień.

Opublikowano

jacy wy jesteście pokurwieni, ja nie jestem Damianem aka pseudo grafika gdzie większość elementów ma od innych, ale to tak ps, co do tego questa, na c**j mi to? brak argumentów na odpisanie? i skoro DOKŁADNIE widać że jestem imag, to każdy dobrze wie, że sam go nie lubię, jak i tych dennych serwerów, a te dowody że znam tego cymbała i z nim coś robię? długo mam czekać? w dodatku naucz się interpunkcji, pls. bo kropka spacja, przecinek etc. etc. to wygląda jakbyś miał 10 lat, i jesteś rudy, no może.. btw. nie miałem swojego serwera, byłem w teamie, a to jest różnica, i co z tego że padły? i tak zawsze mieliśmy większą ilość osób na starcie, niż wy przez całą waszą "kariere", i musiałem się fatygować żeby odpisać na tego posta, także możesz czuć się podniecony. i radzę nie cytować moich postów, bez pozdrowień.

Od kogo mam elementy ?  :P  Pokaz mi dowolna prace, a ja Ci pokaze ze mam do niej prawa autorskie.

Po co Wam youtuberzy skoro macie pro mateusza ? :O  

Oskara polecam, znam go dosyc sporo czasu, lecz niestety aktualnie nie mialem czasu na to, aby wykonac im grafike (robie swoj projekt). Wspolpracowalem z Oskarem na serwerze Mentis2 i nie narzekam. Pozdrawiam.

@edit.

Co sie stalo ze upsa w teamie nie ma ? 

vz4tz.jpg

Opublikowano

Polecam pana, pokazał mniej więcej swoje doświadczenie w Questach którego napisał mi na peta, za co bardzo dziękuję.

Życzę powodzenia z projektem.

Opublikowano

polecam bo luzerek znam go bardzo dlugo wiem co potrafi ;3 

@ Pisze questy ktore powinny miec 10lini to pisze je na 1k ;D Taki maly dzolk polecam ziomeczka.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

znam od dłuższego czasu, polecam, zapraszam do współpracy ;)

PS. Pozdrawiam Deila.com.pl, kiedy Deila.eu wciąż działa <3

Deila.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...