Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked

Bandit3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, jestem unrankedem, i mam zacząć robić pierwsze 10 bitew rankedowych w soloQ, czy normale jakoś wpływają jakich dostane przeciwników w pierwszych 10 rankedach? Czy tu chodzi o ilość rozegranych gier czy może o win ratio, czy poprostu każdy dostaje np sojuszników bronze i przeciwników bronze?

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Zależy od dywizji w sezonie 3, jeśli byłeś unranked to pewnie unrankedy a z czasem da Ci graczy z dywizjami brąz/silver/gold/plat(rzadziej) zależy jak będziesz grać, czy wszystko wygrrasz itp...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie, normale nie wpływają na to jakich przeciwników dostaniesz ;) Najważniejsze abyś się nie stresował ;)

Opublikowano

Nie stresuj się. Jeśli przegrasz, a potem wygrasz z silniejszymi to ci się nawet podwyższa. Wygraj 4 -5 i Brąz I na bank, 6 - 7 i powinien być ten silverek ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Rankedy to nie są normale, wiadomo z brązie nie wysokich umiejętności, ale są wyższe niż na normalach ( tak wiem fala ataku od innych, że to nie prawda bo im się ciągle nooby trafiają ), ale taka prawda. Jeśli wiesz, że nie chcesz to nawet nie wchodź na te rankedy poćwicz i będzie dobrze :P A jak cię będą przydzielać do dywizji to od wygranych gier z tych 10 oraz przeciwników z jakimi grałeś.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...