Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe - pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Muszę pierw pobrać czyste pliki serwerowe aby później móc wrzucać pliki na serwer w sensie różne dodatki ulepszenia tak?
Jakie pliki serwerowe będą najlepsze?

(jeśli coś takiego już było to sorki , jestem nowy na forum)

Opublikowano

więc następne pytanie , jak pliki terenza mają się do innych i jakie jest zdanie innych forumowiczów?

Pliki terenza są jednymi z lepszych na tym forum,mogę ci je spokojnie,koledzy również polecają. Kieruj się Like`ami.

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/ <- masz tu temat z tymi plikami,obejrzyj sobie co się w nich znajduje itd.

Opublikowano

Pliki terenzo może są dość dobre nie mają tego "syfu" lecz mają sporą ilość bugów oczywiście wszytko da się naprawić lecz np. wywala mapki itp. Ja Ci polecam czyste pliki i tam się baw dodawaj nowości na pewno więcej się nauczysz niż stawiając na tych plikach. 

Opublikowano

Ja również polecam Terenzo, ale lepiej zrobić na czystych Schittesta od podstaw postawić, gdyż na Terenzo jest też sporo błędów.

Opublikowano

więc następne pytanie , jak pliki terenza mają się do innych i jakie jest zdanie innych forumowiczów?

są czyste i stabilne. wszystko co jest w nich wgrane działa w 100%

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

PLiki terenzo są najlepsze:

+spolszczone

+dużo osob ich używa

+odbugowane

Chcesz kupić paczkę do cs'a BaseBuilder 7.0 unikat pod dedyka? Pisz GG 48700834

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...