Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4FunMT2.pl - Jak pobrać?

kacek1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś grałem na serwerze 4funmt2.  Normalnie się ściągało a teraz jak chce pobrać z oryginalnej strony serwera to są 2 hostingi. 

1 pisze że z multiupload. Niestety kiedy wchodzę w link nie wyświetla się multiupload tylko jakaś inna strona i jak kliknę download to zacznie się pobierać jakiś program (nie 4funmt2).

2 hosting to mega.co.nz Kiedy kliknę download nic się nie pobiera, czekałem już 15 minut i nic.

Jeśli ktoś gra na serwerze mógłby mi pomóc? Nw. Np. Podać linka skąd pobrać gotowca, albo sam go wrzucić?.Z góry dziękuję

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mialem ten sam problem . Wejdz na 2 link Czyli na mega.co.nz rozpocznij pobieranie , potem na gorze bdzie taki pasek (zółty) pisze tam że  mega will permanently upload to your computer' czy coś w tym stylu i tam klikasz ok czy zgadzam sie i pobieranie sie zacznie . 

Mam nadzieje ze pomogłem , licze na Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...