Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj rano jeszcze dzialał, a jak wrocilem z plazy to nagle nic nie działa. Jak go naprawić?

XrgAYyk.png

Opublikowano

A gdzie go podłączasz? Tylny czy przedni panel? Upewnij się, że gniazdo nie jest uszkodzone. Czy inne urządzenia też niedziałają?

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Z przodu komputera, zaraz kolo wlącznika. Mam obudowe zalman z3. Niemozliwe, zeby coś było uszkodzone, z mikrofonu nigdy nie korzystalem, tylko tak tydzien temu zacząłem. Co do innych urządzeń to mam tylko jeden mikrofon

XrgAYyk.png

Opublikowano

Powiem, Ci tak potestuj kabelki weź lekko wysuń wtyczkę z mikrofonu tak żeby był odstęp 1mm-5mm

Bo, chyba styku nie ma, czasami też tak mam :/

Opublikowano

Powiem, Ci tak potestuj kabelki weź lekko wysuń wtyczkę z mikrofonu tak żeby był odstęp 1mm-5mm

Bo, chyba styku nie ma, czasami też tak mam :/

robiłem to, nadal nie działa

XrgAYyk.png

Opublikowano

tez mialem kieds taki problem i okazalo sie, ze mam wadliwe wejscie, ale jakos sobie poradzilem, staralem sie cos /podlozyc/ pod kabel by byl troche wyżej. Najczesciej byl to korek po butelce

Opublikowano

Spróbuj z tyłu komputera, możesz też odinstalować sterownik urządzenia, podpiąć ponownie i ten zainstaluje się ponownie. Dodatkowo sprawdź czy mikrofon się nie uszkodził podpinając go do innego urządzenia.

apple.png

Opublikowano

Wczoraj rano jeszcze dzialał, a jak wrocilem z plazy to nagle nic nie działa. Jak go naprawić?

Poszedłeś na plaże - mikrofon działał jak ''ryba'' i bawiłeś się świetnie na plaży, tak?

Następnie po kilku godzinach wróciłeś z plaży - poszedłeś do mikrofonu, chciałeś porozmawiać NIE WIEM Z KIM - i nagle przestał działać - a klika godzin temu DZIAŁAŁ(!) jak wychodziłeś z domu na plaże.

Czy odłączałeś i podłączałeś ponownie ten mikrofon?

Czy masz w domu jakieś ''rodzeństwo'', które pod Twoją nieobecność podeszło do Twojego pokoju - wzięło mikr i coś tam się z nim zaczęli bawić i go zepsuli przy okazji? Bo rodzice Ci tego nie mogli zrobić.

Napisz do mnie na PM - tam Ci dalej BĘDĘ pomagał w tej sprawie.

bez gif

Opublikowano

Poszedłeś na plaże - mikrofon działał jak ''ryba'' i bawiłeś się świetnie na plaży, tak?

Następnie po kilku godzinach wróciłeś z plaży - poszedłeś do mikrofonu, chciałeś porozmawiać NIE WIEM Z KIM - i nagle przestał działać - a klika godzin temu DZIAŁAŁ(!) jak wychodziłeś z domu na plaże.

Czy odłączałeś i podłączałeś ponownie ten mikrofon?

Czy masz w domu jakieś ''rodzeństwo'', które pod Twoją nieobecność podeszło do Twojego pokoju - wzięło mikr i coś tam się z nim zaczęli bawić i go zepsuli przy okazji? Bo rodzice Ci tego nie mogli zrobić.

Napisz do mnie na PM - tam Ci dalej BĘDĘ pomagał w tej sprawie.

twoj post mi w niczym nie pomog. Przeciez u gory juz pisalem, ze podlaczalem i odlaczalem oraz ze mikro wyglada ok. Nie wiem po co tez te 2 zdania o plaży. Pozniej moze napisze Ci pw, ale obawiam sie, ze nikt nie jest w stanie mi pomóć. Mój brat ma 14 lat, raczej nie rozwalił mi mikrofonu ot tak

XrgAYyk.png

Opublikowano

robiłem to, nadal nie działa

Zapytaj się ojca o miernik uniwersalny (miernik prądu) ustaw sobie na prąd stały i przyłóż do do tulei i nasadki (lub pierścienia) jeśli jest coś na mierniku to jest przepływ i spróbuj na panelu,

Zobacz jeszcze czy nie masz czegoś z automatycznym wykrywaniem rzeczy.

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...