Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Silnik obsługujący mody i pluginy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Podacie mi jakiś fajny silniczek który obsługuje mody i pluginy??? Myślałem nad MCPC ale nie ma go na 1.7.x. Proszę o silniki na wersję 1.7.2+

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Od kiedy spigot obsługuje mody??? To tylko bardziej wydajny bukkit...

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Pisałem przecież że MCPC odpada bo nie ma go na 1.7.2+ ._.

To raczej nie ma innych silników możesz jeszcze poszukać te MCPC może znajdzie się jakaś osoba, która zaktualizowała ten plugin.

Opublikowano

Spk, nie jestem z tych ułomów co downloadu nie umieją znaleźć ;D. Nie wiedziałem, że MCPC zmienił nazwę o.O lajk dla cb stary, wielkie dzięki :D do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...