Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cham] Teemo?

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem jeszcze w lola oglądałem jedynie na yt i u kolegi i doradził mi na start grać Teemo. Powiedział że jest łatwy i dość dobry ale on gra w lola już z rok więc mam pewne wątpliwości. I pytanie brzmi czy jako amator poradzę sobie z nim czy wybrać coś innego. Z góry preferuje grę magiem.

@Edit

I chciałbym się dowiedzieć gdzie Teemo albo postać podana przez was gra bo słyszałem że można dostać bana za granie na złej pozycji.

76561198342061369.png

Opublikowano

Teemo najlepiej radzi sobię na topie jest kontrą na dużo postaci.Poradzisz z nim sb na początek , ale kto ci powiedział o tym banie za granie na złej pozycji xD

Opublikowano

Teemo najlepiej radzi sobię na topie jest kontrą na dużo postaci.Poradzisz z nim sb na początek , ale kto ci powiedział o tym banie za granie na złej pozycji xD

Zależy z kim się gra mój kolega wczoraj dostał za to raporta i bana na dzień. I podajże w komentarzach opisu nowego updatu że ludzie dostają raportu za mówienie ludziom na afk żeby grali.

76561198342061369.png

Opublikowano

Tak szczerze to bym ci bardziej polecił grac Masterem Yi, bo to chyba najlepsza postac na start ;p. No ale jak chcesz "Magów" no zagraj sobie moze annie. Ale nie powiem ze teemo jest zly na solo topie dobrze sie nim gra, bo cisnie na odległość duzy dmg i np. jest najlepsza kontra na takiego nasusa, poniewaz nasus sobie musi nastackowac Q a teemo go oslepi i dupa ;D. Mozesz zagrac tym teemem. Nie jest zły. Pogrom na odległosc ale troche papier (czyli ze ma malo zdrowia resistow itd)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jeżeli patrzysz jakieś buildy to bierz z Lolkinga ale najlepiej z ProBuilds tylko że tam nikt nie bedzie grał teemo :D Fajna postać do wkurzania przeciwnika w teamfightach wymięka dobry do grania w brązie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...