Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Dam 25 zł PSC za 20 zł PayPal

smail12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: PSC 25zł
Metoda kontaktu: pw/gg: 13875104
Opis rzeczy:  PSC 25zł
Oczekiwana/oferowana cena: Doładowanie paypala za 20zł
Zdjęcia/inne informacje: Witam, potrzebuję doładować konto PayPal na kwotę 20 zł. Niestety nie posiadam konta w banku,a  jedynie na my paysafecard (za co można chyba tylko RP i gre na steamie kupić). Dokładniej chodzi o zakup czegokolwiek sobie wymarzysz na steamie/lolu czy czymś innym co można zasilić przez PSC w kwocie do 25zł. W zamian chciałbym otrzymać 20 zł na PayPala.

Opublikowano

W sumie i tak chce sobie portfel Steam doładować to możemy sobie pomóc. :P

Ale... 

Najpierw Ty dajesz PSC, potem ja Ci tą kasę przelewam.

A no i nie mam PayPala, więc dopiero założę. Mam zwykłe konto bankowe i kartę. Wiesz, czy mogę Ci wysłać hajs ze swojego konta na PayPal, czy muszę najpierw na swojego PayPala i dopiero z niego na Twojego? :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A no i nie mam PayPala, więc dopiero założę. Mam zwykłe konto bankowe i kartę. Wiesz, czy mogę Ci wysłać hajs ze swojego konta na PayPal, czy muszę najpierw na swojego PayPala i dopiero z niego na Twojego? :P

dodajesz sobie karte kredytowa do paypala i wysylasz na jego mail, samo pobierze hajs z karty ;)

Opublikowano
dodajesz sobie karte kredytowa do paypala i wysylasz na jego mail, samo pobierze hajs z karty ;)[/quote

Może też doladowac swojego PayPala przelewem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...