Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tf nie czyta serverow

ARTXDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm wchodze do tf 2 dzis nwm po kupieniu soobie gry tak gdzies 3 h po graniu w nim iii nie wczytuje mi serverow i jest napisane ze zadne gry nie spelniaja kryteriow wyszukiwania , jak wchodze w ulubione wlasnie to pisze jak w internet nic zaden server jak sie polaczam przez automata to zaden z serverow nie spelnia kryteriow i NWM pomocy ;;ccc

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

w sensie ? zalogowany jestem odpalam przez steama czyli normalnie i nwm o co chodzi ;c

Nie moge nic zrobic z tym pomocy noo ;c nie dzialaja servery ;c wgl ;c

Ktos by mogl powiedziec co moglbym zrobic z tym ? wszystkie rady czy cos ;c

Opublikowano

w sensie ? zalogowany jestem odpalam przez steama czyli normalnie i nwm o co chodzi ;c

Nie moge nic zrobic z tym pomocy noo ;c nie dzialaja servery ;c wgl ;c

Ktos by mogl powiedziec co moglbym zrobic z tym ? wszystkie rady czy cos ;c

Chodzi mi o to, że nagle może ci zrywać połączenie ze steamem i wchodzisz w tryb offline. Po odzyskaniu połączenia samo wraca do trybu online.

Opublikowano

jak mam online wlaczyc nie rozumiem wlaczam steama normalnie i jest polaczenie chyba ;d

Opublikowano

co moge zrobic ;c bo juz nwm ;c

KTOS POMOZE :CC ? dam 2 limity like ;c tylko prosze pomoc zeby ten problem zniknal ;c

Opublikowano

Wchodze w tf probuje caly czas cos zrobic :C zapomnialem pokazac tez ulubione ;c cenqe9s9a2x6_t.jpg wgl nic mi niedziala nic nie odczytuje zaden server ;/

Opublikowano

Wchodze w tf probuje caly czas cos zrobic :C zapomnialem pokazac tez ulubione ;c 272691407172372439709.jpg wgl nic mi niedziala nic nie odczytuje zaden server ;/

A ekwipunek ci działa?

Opublikowano

Też to czasem mam.

Zrestartuj steam, następnie w steamie kliknij serwery, wybierz jakiś do TF2 i wciśnij dołącz.

To działa prawie zawsze.

Jeżeli jednak wolisz przez TF2 dołączać to spróbuj kilka razy zrestartować grę i steama (po każdym razie patrz czy serwery są).

Mi to pomaga i osobiście wolę 1. sposób.

DEVWEBTEL

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...