Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze do was ponieważ gryzie mnie ta sytuacja. Wiem że jest tego pełno i dziennie jest 5-10 nowych tematów na ten temat ale ten jest nieco inny.

Chciałbym rozprowadzić ten temat jako "Konferencje" o EULA.

To pytania skierowane do was :

- Co uważacie na temat EULA ?

- Na co macie zamiar się przerzucić (jaką grę) i  dlaczego na tą ?

Czemu takie pytania ?

Pierwszego chyba nie muszę wyjaśniać a co do drugiego, Chciałbym wiedzieć gdzie większość moich "Majnkraftowych" Kolegów ucieka :D 

a jak większość zdaje sobie sprawę że z MC uciekają już ludzie a za parę miesięcy może ich być nawet 30-40% mniej.

DZIĘKUJE za odpowiedzi i POŚWIĘCONY czas.

Opublikowano

A czy to od razu muszę się przerzucić na inną grę? Nie wiem czy ktoś czytał ale dalej można sprzedawać lecz są wyjątki co 

Sprzedaż przedmiotów w grze jest dozwolona tak długo jak nie wpływa na rozgrywkę

Możesz sprzedawać przedmioty w grze, ale muszą one być "czyste". Zwierzęta, kapelusze i efekty są OK, ale miecze, jedzenie oraz eliksiry nietykalność już nie.

Chcemy, aby wszyscy gracze byli przedstawieni z tymi samymi funkcjami rozgrywki, czy zdecydują się płacić, czy nie.

Istnieje jeden wyjątek od tej reguły - peleryny! [...] Tak, tak, prosimy nie rozdawać peleryn, nawet jeśli dajesz je za darmo.

Wiec dalej możesz nabijać hajs na serwer 

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...