Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexusWar Trailer

IceCubeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie muszę powiedzieć, że jest lepszy od tego, który zrobił Dynamo (nowość :D?)

Podoba mi się ten początek i motyw serwera. Całkiem dobrze wyszło, jednakże niektóre napisy tracą ostrość i są rozmazane ;x

Reszta ok. W sumie nawet dam lajka :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nudny ten filmik tak jak i Ty , ale nie ma sie czego spodziewać po rudym człowieku takie słabe 1/10

Mówiłem, jesteś głupszy niż myślałem. Konstruktywna opinia na twoim poziomie ^^

Masz powód bana na Nexusie. Radzę przejść się do psychologa ;)

486451407257881861942.jpg

Opublikowano

Tym pisaniem udowodniłeś Tylko że jesteś RUDYM Bachorem :D

Nie. Udowodniłem, że masz słabą psychikę i jesteś tępy jak paczka gwoździ :)

Opublikowano

Trailer ciekawy, podoba mi się ten efekt "przycinania" filmiku, rzeczywiście jak wspomniał @ujmnji rozmazują się napisy ale wydaję mi się że jak zwiększysz rozdzielczość w grze to będzie lepiej. A co do dyskusji nie na temat, to po screenie i wypowiedzi Skinnyman'a stwierdzam, że się nie zmienił i wciąż prezentuje sobą tyle ile prezentował za czasów wrpsp i montany ;) Nie wiem o co dokładnie chodzi, jednak gołym okiem widać, że to idiotyczna dyskusja.

Opublikowano

Dobra, koniec tej dyskusji. Myślę, że oboje panowie muszą ochłonąć, a 7 dni im dobrze zrobi.

@cvvaniaky

Moim zdaniem skinny się znacznie zmienił jednakże jak ci 2 się spotkają to zawsze jakiś flamewar ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...