Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HC a standard

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A więc sprawa wygląda następująco, posiadam łuka 71 lvl ( bez większych problemów robie mapki 66lvl) ale pytanie polega na tym, jak sprzedawać drop.. Gram na lidze standard i mam dosłownie 3 zakładki w stash'u, a dropu nikt kupować nie chce. Mam od średnich itemów , po perfy 2/3x res 40% itd...  gemów  w uj, głównie supportujące które są coś jeszcze warte , bo tak to miałbym ze 3 zakładki gemów...Nie ważne czy się dwoje,troje z sellaniem dropu to i tak nikt nic kupować nie chce. Wystawiam na forum drop, zmieniam kanały trade'u i dalej nic... Jakieś rady ;/ ? Do tego super flustrujący łuk na którego wydałem +60 fusingów i dalej nie weszło 5 linked -.- Piety jestem w stanie wysolować i dalej nie wiem co robić...Jak dropu nie chcą kupować to może by przenieść się na lige HC ? Ale od nowa i od zera robić łucznika to trochę bez sensu, jak uważacie ? Co w takiej sytuacji dropić, jak pozbywać się dropu.Co bić , aby mieć szanse na lepiej sprzedający się drop z mobów.Dzięki wielkie za jakąkolwiek pomoc.

A tu macie jeszcze pare ssów.

Beztytuup_esnaphw.png

2png_esnapnw.png

3png_esnapep.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie no jak czytam takie banialuki to śmiech mnie ogarnia , jasne że iść do HC ! Standard i inne tego typu ligi są dla dzieciaków !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...