Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy

SamineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś dobrych polskich Youtuberów grających w tą grę ? Najlepiej poradniki. Wszystko co znajdę to tak:

• mikrofon trzeszczy
  • jest bardzo mało odcinków
  • kanał jest stary bez kontynuacji

Jeśli nie ma polskiego to niech będzie angielski. też sobie poradzę.

I jeszcze pytanie gdzie jest najwięcej ludzi u Asmodian ? W Pandemonium ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Jakich ty poradników do tej gry potrzebujesz ? o.O W tej grze tak naprawde masz wszystko podane na tacy.Co do asmoków to znajdziesz w Tiamarancie,Pande no i North Katalam.Jak chcesz sobie pogladac na live to polecam http://www.twitch.tv/directory/game/Aion%3A%20Ascension Nie tylko z EU nagrywaja,ale tez z NA cy na koreanskich tez sie zdarza.

Nie czaruj.

Opublikowano

Jesli zalezy ci na poradnikach to polecam filmy youtubera CoJaGram (typowe poradniki) albo BrodaGra (poradniki do instancji). Mam nadzieje ze chociaz troszke pomoglam.

Opublikowano

Jakich ty poradników do tej gry potrzebujesz ? o.O W tej grze tak naprawde masz wszystko podane na tacy.Co do asmoków to znajdziesz w Tiamarancie,Pande no i North Katalam.Jak chcesz sobie pogladac na live to polecam http://www.twitch.tv/directory/game/Aion%3A%20Ascension Nie tylko z EU nagrywaja,ale tez z NA cy na koreanskich tez sie zdarza.

Po prostu chciałbym zobaczyć jak wygląda ulepszanie EQ z czym się to jada po prostu. I tylko tyle. No ale dzięki za odpowiedź.

Jesli zalezy ci na poradnikach to polecam filmy youtubera CoJaGram (typowe poradniki) albo BrodaGra (poradniki do instancji). Mam nadzieje ze chociaz troszke pomoglam.

Tak pomogłeś ;) o to mi chodziło.

Opublikowano

Serio poradniki CoJaGram ?? Nie dosc ze ten koles prawie wgl pojecia nie mial o tej grze (bo ponoc skonczyl juz),to na dodatek ostatni raz kiedy z tego nagrywal to jeszcze za czasow 30.0 jak sie nie myle.Wiec odpusc sobie ogladanie kogos takiego PLSSSSSS.Jesli chcesz zobaczyc jak sie ulepsza eq to taki problem wbic na yt i wpisac 'enchant aion eq' ?? Dajcie ludzie spokoj jak macie problem z takimi rzeczami to odpuscie sobie ta gre.

Nie czaruj.

Opublikowano

Serio poradniki CoJaGram ?? Nie dosc ze ten koles prawie wgl pojecia nie mial o tej grze (bo ponoc skonczyl juz),to na dodatek ostatni raz kiedy z tego nagrywal to jeszcze za czasow 30.0 jak sie nie myle.Wiec odpusc sobie ogladanie kogos takiego PLSSSSSS.Jesli chcesz zobaczyc jak sie ulepsza eq to taki problem wbic na yt i wpisac 'enchant aion eq' ?? Dajcie ludzie spokoj jak macie problem z takimi rzeczami to odpuscie sobie ta gre.

Poprosiłem tylko o pomoc człowieku -.- Jak nie chcesz pomóc to w ogóle po co tu piszesz ?

Opublikowano

No nie wyrobie...To nei jest gra typu metin2,gdzie mzoesz miec trylion poradnikow dot.zarobku,expienia i sretetetetetettetetetete.To jest e jak by to wytlumaczyc,nawet brak mi slow o.O.W skrocie ta gra jest nastawiona na takie cos jak PvP,no oczywiscie pvp juz masz od 20 lvl + (jesli na mapach od 20 sie natkniesz na elka/asmodiana to graty bo teraz nikt praktycznei nie riftuje).No glownym celem jest wbicie 65,teraz takie wbicie lvla zajmuje od paru dni do 2 tygodni,wiec naprawde to taki lajt,ze pelen chillout.Wbicie 65lvl teraz to latwizna,nawet pisalem co i jak w jakims tutaj z tematow (podalem nawet nazwy questow woooow),jedziem dalej,żeby korzystac z czegos takiego jak Broker czy miec mniejszy cd (cooldown) na instancje http://en.aion.gameforge.com/website/featuresdetails/ Prosze link<  dla ulatwienia,to potrzeba GP (gold pack),czyli zloty pakiet dla nubkow z spolszczeniem i grajacych na Brudasie.JAk widzisz w tym linku jest w ***j roznica miedzy GP a bez wiec pierwszym twoim celem jest nie tylko wbicie max lvla,ale tez uzbieranie na first GP,ktorego cena waha sie w okolicach 45-80kk na roznych serwerach.No jest tez latwiejsza opcja,kupic pierwszego w IS(item-shop),albo na allegro.Glownym zarobkiem w tej grze to sa instancje(wiesz cos ala dungeony),z ktorych dropisz itemy (liczac fabled/eternal/mythic,czyli zlote/pomaranczowe i fioletowe).Rozbijasz je na kamyki czyt.enchantment (czyli kamienie do ulepszania eq),albo sprzedajesz jako remodele no i dalej to juz zarobek tez idzie z   craftu(glownie alchemia,cooking,weaponsmiting,armorsmithing,tailoring ).Prosciej sie chyba nie da opisac tej gry.Jak masz problem to pisz na pw czy nie wiem.

Nie czaruj.

Opublikowano

Pierwsze twoje zdanie mnie dobiło hahaha. nie no dobra można zamknąć xD Dzięki za odpowiedzi które na 90% mi sie przydadzą ;)

Zamykam na prośbę autora.

Xanan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...