Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbić punkty?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Da się jakoś zbić punkty ostrzeżeń? Kilka dostałem.

Pytam asekuracyjnie bo do bana jeszcze trochę mi brakuje.

Wiem, że znikają z konta po jakimś czasie.

Pozdrawiam

4043121350.png

Opublikowano

Poradniki, pomoc w dziale, konkursy. W subforum "Recenzje" w Komputerach np. masz gwarantowane -5% za każdą DOBRĄ recenzję. Tak samo jest z większością poradników na forum. Czasem są rozdawane na święta czy dzień dziecka.

Tylko nie pisz byle czego żeby zbić na siłę, bo to nikomu nie pomoże ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli masz dużą wiedzę na temat np. jakiejś konkretnej gry, udzielaj się codziennie w dziale, bądź pomocny. Po jakimś czasie zauważą to moderatorzy i nagrodzą cię zdjęciem punktów, ewentualnie sam poproś ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak ogólnie to cały czas udzielam się w działach. Staram się odpowiadać na pytania użytkowników. Pilnie udzielam się w dziale Fify robiąc każdemu składy w futhead.

4043121350.png

Opublikowano

Więc po prostu rób tak dalej, żeby było widać że nie pomagasz tylko dla zbicia % ;) Kilka miesięcy stażu wystarczy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ciężko będzie napisać ciekawy poradnik którego treść nie była już poruszana na forum. :/

Ja nie pomagam dla zbicia % tylko po to żeby pomóc ;D

4043121350.png

Opublikowano

Tuty, "pro"aktywność w dziale, pomysły na zmianę działu do Modków.

No i poluj na konkursy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ciężko będzie napisać ciekawy poradnik którego treść nie była już poruszana na forum. :/

Ja nie pomagam dla zbicia % tylko po to żeby pomóc ;D

To zostały ci jedynie konkursy.

Jak żaden z nich ci nie pasuje, albo wiesz że nie masz żadnych szans na wygraną, to i tak możesz wziąć w którymś udział.

Czasami jest tak że konkurs z jakiegoś powodu zostaje odwołany i zazwyczaj tak jest że wszyscy dostają wtedy -kilka punktów jako nagrode pocieszenia (miałem już kiedyś taką sytuacje).

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...