Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica?

killXoff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jaka jest różnica w FPS w np. battlefield 4.
G3220+GTX 660
VS.
i3-4150+GTX 660

Bo ja czytałem że może będą 2-5 FPS więcej.|
Bo niby pentium równoważy się z i3. 
Czy to prawda?

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Nie chcę testu, widziałem testy, na innych forach pisali że takie testy nie odzwierciedlają prawdziwej wydajności.

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Użyj głowy. Gościu gra w grę, publikuje wynik w internecie. Wychodzi tak samo jakbyś ty grał. Niby dlaczego ma to nie odzwierciedlać prawdziwej wydajności ? Są różne metody i miejsca testowe, ale dwa linki, które Ci dałem w zupełności odpowiadają na twoje pytanie.

Opublikowano

Nie chcę testu, widziałem testy, na innych forach pisali że takie testy nie odzwierciedlają prawdziwej wydajności.

Jeśli nie chcesz zobaczyć na te wyniki to idź kup dwa procesory itd i sprawdź to sam. Wynik jest wiarygodny.

btw. ile jeszcze tematów założysz z tymi komputerami? już z 50 jest.

Opublikowano

@offtopic
Jest ich około 100 :P
Ja tylko proszę "starszych" informatyków o podzielenie zdań

Opublikowano

To jest irytujące, niedługo zostanie to potraktowane za uciążliwy trolling i regulaminowo ukarane. Nie mogę Ci zabronić normalnego zakładania tematów z pytaniami, jednak to już raczej nie jest normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...