Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pienądze na telefonie, a realne pieniądze.

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, idzie jakoś przesłać przekazać pieniądze z telefonu na normalne pieniądze? Mam 400 złotych na tel. i chciałbym je zamienić na normalne.

Opublikowano

No właśnie to jest problem ze te smsy są droższe o połowę -.- Jak wiesz, że ich nie odzyskaj spróbuj coś znaleźć za płatność sms albo wypisz, wygadaj ;) Tylko nie zapominaj tego konta doładować bo jak ci to wezmą to będą jaja xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Kup coś na jakiejść stronie gdzie jest płatność SMS.

Są też różne strony, które oferują wysłanie SMS'a, a w zamian dostajesz np. kase na konto bankowe, ale za np. sms 30 złotych dostaniesz maksymalnie połowę tej kwoty.

Radze ci te pieniądze szybko wydać, bo jak przypadkowo załapiesz się do jakiejś subskrybcji sms czy coś w tym stylu to kasa może szybko zniknąć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kup coś na jakiejść stronie gdzie jest płatność SMS.

Są też różne strony, które oferują wysłanie SMS'a, a w zamian dostajesz np. kase na konto bankowe, ale za np. sms 30 złotych dostaniesz maksymalnie połowę tej kwoty.

Radze ci te pieniądze szybko wydać, bo jak przypadkowo załapiesz się do jakiejś subskrybcji sms czy coś w tym stylu to kasa może szybko zniknąć.

Dlaczego ma złapać się do jakiejś subskrypcji? ;]

4043121350.png

Opublikowano

Fakt, trzeba być cepem.

// Kupuj konta w grach albo eq za smsy a potem sellaj za psc.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dokładnie. Jak w coś grasz to na 90% możesz za IS zapłacić SMS-em. Ale ogólnie przelanie tych środków na konto bankowe za pomoca premium SMS jest bardziej korzystne. Zazwyczaj.

4043121350.png

Opublikowano

Nie mówię że tak będzie, napisałem że jest taka możliwość. Ale jeśli wiek autora tematu na profilu się zgadza to myśle że na takie coś nie da się nabrać.

Można też szybko stracić kase wchodząc na neta bez żadnego pakietu (szczególnie na yt).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie mówię że tak będzie, napisałem że jest taka możliwość. Ale jeśli wiek autora tematu na profilu się zgadza to myśle że na takie coś nie da się nabrać.

Można też szybko stracić kase wchodząc na neta bez żadnego pakietu (szczególnie na yt).

Tak. Ja ostatnio miałem podobną sytuację. Kupiłem pakiet 100 mb internetu. Oczywiście pakiet nonstop dzięki któremu po wykorzystaniu dostaje się dalej darmowy internet lecz z limitem prędkości. Co się okazało. Bez smsa o skończeniu się pakietu straciłem również 100 zł. Jak się okazało, pakiet 7 nonstop nie obejmował darmowego transferu po wykorzystaniu limitu. Taka ot niespodzianka od operatora.

4043121350.png

Opublikowano

Wiem że jest możliwość płacenia telefonem w sklepach np. Biedronka

Ale musisz poczytać wiącej na ten temat

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Wiem że jest możliwość płacenia telefonem w sklepach np. Biedronka

Ale musisz poczytać wiącej na ten temat

Płacić telefonem możesz tylko jeśli na nim jesteś zalogowany na konto bankowe i to z niego leci Ci wtedy kasa.

4043121350.png

Opublikowano

Na g2a.com możesz kupić gry przez SMS,  Twoje 400 zł to ok. 190 zł ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...