Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy znajomy sam sie wjebal?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grozil mi na skype ze ma moje konto i ze nie odda mi go jak mu nie dam paysafecard 20 zl, potem grozil ze usunie moje konto wysylajac rozne ss, sam zrobilem ss z rozmowy na skype gdy mi grozil po czym wyslalem do riotu, czy moga mu cos zrobic, ze wzgledu na to ze maja jego ID skype oraz moga uzyc skype resolvera by zdobyc IP profilu skype, porownac do konta? moge nawet im uzycyc konta skype by sobie sprawdzili, ponawiam pytanie z przed chwili :D

Hello there.

Opublikowano

Rito Games to nie jest W11.. nie będą bawili się w sprawdzanie rozmów na skype.. Jeśli faktycznie ukradł ci konto, to możliwe, że je odzyskasz odpowiadając na pyt. dotyczące swojego konta i będziesz w posiadaniu adresu e-mail, na którym konto zostało założone.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Haha.. Nie, nie, nie, nie, nieee... Rito to nie wydział śledczy ;)

Najwyżej powiedzą, abyś zmienił hasło i odpowiedział im na email żeby to potwierdzić itp.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Fajnego masz znajomego.

@topic na policje z tą kurwą za kradzież, a jak po niego przyjadą to będzie Ci dupe lizał ze łzami w oczach.

Co ma niby wnieść policja do konta w grze? Od takich rzeczy jest support ....

Zgłosiłeś do supportu i dobrze. Nie będą się bawić w mega detektywów na skype itp ... Zadadzą Ci parę pytań, które potwierdzą, czy jesteś autentycznym właścicielem konta ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hm. A miał maila? jak nie to o co krzyk? Konta w lolu nawet nie da sie usunąć, chyba, że napisze się do supportu. Pozdrawiam. Żeby usunąć Ci konto by musiał znać twoje passy do konta na supporcie dodatkowo + maila xD

Opublikowano

nikt nie bedzie sprawdzal zadnego ip bo jakimus nonameowi zabrali konto, po co wy dajecie komus haslo... jezeli to bylo twoje konto i masz e-mail to odzyskasz z latwoscia, a nawet koles nie moze zmienic hasla jezeli nie ma dostepu do konta wiec sie zastanow na 100% czy ono jest twoje.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Co ma niby wnieść policja do konta w grze? Od takich rzeczy jest support ....

Zgłosiłeś do supportu i dobrze. Nie będą się bawić w mega detektywów na skype itp ... Zadadzą Ci parę pytań, które potwierdzą, czy jesteś autentycznym właścicielem konta ..

Kradzież internetowa to nadal kradzież, tak samo jakby w jakiejś  grze typu wow(oczywiscnie nie na privie) ukradli ci konto też mógłbyś to zgłosić. Jeżeli wie kto ukradł mu konto i ma na to dowody tamten musiałby przynajmiej zapłacić karę za kradzież.

Opublikowano

tam wyżej policja nic nie da ;) Prędzej cię wyśmieją... żeby coś policja zrobiła konto musi mieć wartość większą niż chyba 200 zł. Ale najpierw poczekaj na riot. Mi ktoś wszedł na konto i to zgłosiłem, ale gdy zapytałem o to czy jak go dojada to mogą mi powiedzieć chociaż kto to; to mi odpisali, że nie: bo mają własną politykę prywatności xD Pewnie nawet nie powiedzą czy go mają -.- Ale napisali że sprawa została wysłana do Riotu i zanotowana. To było tydzień temu.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Na metinie kiedys ukradli komus konto i pomogli, z lolem pewnie byloby tak samo.

Ss ze skype to nie dowod a ip nie beda dochodzic.Jezeli kolega ukradl ci emaila to zadadza ci kilka pytan i odzyskasz konto

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Kradzież internetowa to nadal kradzież, tak samo jakby w jakiejś  grze typu wow(oczywiscnie nie na privie) ukradli ci konto też mógłbyś to zgłosić. Jeżeli wie kto ukradł mu konto i ma na to dowody tamten musiałby przynajmiej zapłacić karę za kradzież.

To nie jest kradzież. Konto gry należy do Riot Games, może zgłosić jako kradzież jeżeli wydał na to konto ponad 400 zł i przede wszystkim ma na to dowody.

Specjalista
Opublikowano

Jak się włamał to ok coś zrobią powinni. ale jak Ty mu te konto dałeś, to mają prawo mieć to gdzieś :) Fajnych masz kumpli ;p 

Opublikowano

Meh...

Zobacz czy masz konto. Jak masz do niego passy to zmień je. Jak nie masz odzyskaj hasło przez email. Jak jego też nie masz, przeskanuj komputer dobrym antywirem i pisz do riotu. Gówno może ci zrobić pierdoleniem przez skype.

Po za tym, marny troll

Opublikowano

Mam dla ciebie zajebistego pomysła, odpuść mu przez jakiś miesiąc/tydzień i daj mu czas aby sobie pograł potem piszesz do suppa i masz konto z wszystkim tym co on kupil i wgl.

Na starym koncie moim tak zrobiłem i kumpel takiej kurwicy dostał że wyjebał mnie ze skype/fejsa/gg i na ulicy cześć nie powie :D

Powiedział że to juz było jego konto bo nic nie robiłem w kierunku odzyskania go i sam on wsadził w to konto ze 300 zł na skórki na champy :D

Dobra rzecz z kradzieżą konta.

Ale jak chcesz odzyskać teraz to musisz zapewne odpisac supportowi na pare pytań. Taki cytacik od supa.

Następnie musimy poddać konto weryfikacji, zanim je dla Ciebie odzyskamy.

W tym celu proszę o przesłanie następujących informacji:

- Login, 
- Imię przywoływacza, 
- Datę utworzenia konta (jeśli nie pamiętasz dokładnej daty, podaj ją w przybliżeniu), 
- Datę ostatniego dostępu do konta, 
- Adres e-mail na jaki zostało założone konto (jeśli nie pamiętasz, to listę prawdopodobnych adresów e-mail na jakie mogło zostać założone konto), 
- Listę ewentualnych poprzednich przypisanych do konta adresów e-mail, 
- Serwer na jakim znajduje się konto (EU/US), 
- Nazwę oraz geolokalizację (region/miasto) dostawcy internetu na którego łączu było zakładane konto, 
- Ostatni adres IP, z którego nastąpiło połączanie do gry (ta strona może okazać się pomocna w jego uzyskaniu:http://www.whatismyip.com/), 
- Nazwę dostawcy internetu z którego były wykonywane ostatnie połączenia do gry, 
- Listę oraz jak najbardziej dokładne daty zakupu poszczególnych bohaterów i skórek, 
- ID ewentualnych transakcji (jeśli dokonałeś zakupu RP) a także daty poszczególnych zakupów RP, ich kwoty oraz formy płatności (numer telefonu, z którego dokonałeś ewentualnych zakupów RP może także okazać się niezwykle pomocny), 
- Ewentualne daty oraz czasy blokad konta, a także powody tych blokad,

Proszę o podanie jak największej ilości informacji, które pozwolą zweryfikować Cię jako właściciela konta.

Zwróć uwagę, że możemy oddawać konta wyłącznie ich prawowitym użytkownikom (czyli osobie która dane konto założyła).

Po udanej weryfikacji konto zostanie Ci przywrócone.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...