Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sleeping Dogs- crackowanie gry ze steama

2shayie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Dziś kupiłem w biedrze sleeping dogs problem polega w tym ze narazie nie moge pobrać aktualizacji więc szukam miszcza co potrafił by zrobić tak żeby działała bez pobierania zbędnego balastu (chcę tylko zobaczyć całą fabule singla)

Opublikowano

A próbowałeś włączać grę w momencie gdy steam jest w trybie Offline ?

Opublikowano

Gdyby to było takie proste to bym tu nie pisałe tematu ...........

Już sobie pobrałem i polecam gierke :) szczerze mówiąc gdyby mieli taki budżet jak producenci GTA V to obstawiam że by ich przebili.
Metro Last Light i sleaping dogs w biedronce do kupienia za 40 zl
Metro szczerze mówiąc nr 1 swego roku żaden bf czy cod nie przebije Metra widać że producenci wiedzieli jak sie zabrać do stworzenia tej gry, oprawa graficzna zarąbista nie ma pustego miejsca na którym było by tylko troszkę trawki. Jest urozmaicona powierzchnia na której zawsze leży jakaś czaszka czy coś albo przedmiot który wchodzi w interakcje z naszą postacią a grafika z optymalną gammą jest nieporównywalna do dzisiejszych produkcji, po prostu nie ma ładniejszej grafy o oprawie audio nie wspomnę bo też potrafi wzbudzać niepokój i kić nasze uszy zszargane innymi grami. Gra też potrafi nam za serwisować prawdziwy survival jak ktoś grał i wyszedł na powierzchnie na jakieś bagna czy chodził po opuszczonych terenach metra to wie o czym mówię. Nwm po co to piszę ale polecam te gierki a szczególnie metro bo nie pożałujecie kupna.
Pozdrawiam.

temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...