Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Großtraktor - Krupp

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przeglądając czołgopedię, natrafiłem na ten czołg.

Großtraktor - Krupp

Chciałbym wiedzieć, skąd się go dostaje, czy jest możliwy do kupienia w wocie, Czy ktoś go ma - Jeśli tak, niech zda relacje z gry nim.

Opublikowano

Nie, nie został on jeszcze za nic rozdawany - grają nim tylko znajomki/pracownicy WG oraz (chyba) mają go konta prasowe.

Opublikowano

Nie, nie został on jeszcze za nic rozdawany - grają nim tylko znajomki/pracownicy WG oraz (chyba) mają go konta prasowe.

Tak, konta prasowe posiadają ten czołg, a wątpię, że będzie w sprzedaży ten czołg. 

Opowiadając na Twoje pytanie - czołgu nie kupisz w grze.

Opublikowano

Tak jak wyżej koledzy napisali. Nie dostaniesz go w żadnej "paczce" od WG ani nie kupisz za złoto.

Może kiedyś dodadzą go w formie prezentu, w co wątpię. 

Taki offtop: Działa wam XVM? Mi nie działają statystyki w grze a strona wyświetla jakiś błąd ;_;

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak jak wyżej koledzy napisali. Nie dostaniesz go w żadnej "paczce" od WG ani nie kupisz za złoto.

Może kiedyś dodadzą go w formie prezentu, w co wątpię. 

Taki offtop: Działa wam XVM? Mi nie działają statystyki w grze a strona wyświetla jakiś błąd ;_;

Nie działa, autor moda coś kombinuje i 3 minuty działa, 30 nie.

Opublikowano

Ten czołg to jakieś przekokszone g****o które na goldzie wyciska 175 dmg to 2 tiery są na 2 hity. To że dodadzą go to jest takie prawdopodobieństwo jak dodadzą M60, X premium tank za 22 tyś złota ;)

Opublikowano

@NiemaSkilla Głupoty gadasz że aż boli. 175 obrażeń on na pociskach HE, czyli nigdy nie wejdzie na full dmg. Oprócz tego jest to III tier, nie II. M60 jest czołgiem trofeum, dało się go zdobyć poprzez osiągnięcie wystarczająco wysokiego wyniku w którejś kampanii, nie będzie sprzedawany więc nawet nie została ustalona jego cena.

Opublikowano

@NiemaSkilla Aha. Ciekawe. Cena może i jest ustalona aby nie było pustego miejsca, co nie zmienia faktu że M60 nie trafi do sprzedaży bo jest unikatem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...