Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty Antykick

Czy on działa  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy on dzia?a

• tak
      10
    • nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że coderzy przestali produkować już anty kick'a ale znalazłem sposób na antykicka

Tekst tłumaczony:

Oto co masz robić, najpierw wejdziesz do pokoju gdzie możesz wycinać swobodnie Były: (pokój bez innych hakerów, bystrzy gracze, i/lub roboty papierkowe lol) w takim razie zaczynasz wycinać. Jak tylko oni zauważają twój haker po prostu głosować na kopniaka jeden z twój teammates w ten sposób oni pomyślą, że oni proponują, że tak do hakera ale oni naprawdę kopią czystego gracza (może) i teraz twój zespół będzie mieć 3 ludzi pozwalających ci wyciąć swobodnie ponieważ nie możesz głosować na kopniaka kiedy tam są 3 albo mniej ludu. Ale to zawsze nie pracuje (zbyt zły) więc jeśli oni nie kopią gracza, którego spróbowałeś do kopniaka wtedy każdy 30 sekund gdy głosowanie kończy cię musieć kopnąć innego gracza a jeśli piszesz to prawo i śpieszą się dość oni nie będą mieć czas kopnąć cię i będziesz móc wyciąć bez dostania z glana.. W 00 T

podoba się prosze o -

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

chodzi o to że jak wchodzisz na room z hakiem to zacznij kogoś kickać żeby ciebie nie kikckneli jak kickniesz kogoś innego to jest 60 sec i potem znów licze na 5

Opublikowano

Zlechowałeś to z innego forum!!

Widziałem identyczny tekst tylko po angielski

i jeszcze jedno ,to nie ty wymyśliłeś sposobu!!

Opublikowano

w tym chodzi o to ze jak hakujesz to kickaj ciagle ta jedna osobe bez przerwy. wyedy nie ma szans zeby cb kickneli bo ty kickasz innego juz czaicie?

Opublikowano

Nie będę tego tłumaczył usuń sobie temat mam to w dupie wiem że nie ja pisałem tekst jak już mówiłem jak sam bym to pisał nie pisał bym kopnąć (wiadomo kick = kopnąć, nie wyrzucić !) won jak się nie podoba tak jak maniek domnie powiedział. Domyślcie się co napisałem nie chce mi się tego tłumaczyć w regulaminie nic nie jest napisane że tematy mają być (logicznie napisane dla kidów) inaczej temat zdaniem Mańka 'LECI'

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Wiem że coderzy przestali produkować już anty kick'a ale znalazłem sposób na antykicka

Tekst tłumaczony:

Oto co masz robić, najpierw wejdziesz do pokoju gdzie możesz wycinać swobodnie Były: (pokój bez innych hakerów, bystrzy gracze, i/lub roboty papierkowe lol) w takim razie zaczynasz wycinać. Jak tylko oni zauważają twój haker po prostu głosować na kopniaka jeden z twój teammates w ten sposób oni pomyślą, że oni proponują, że tak do hakera ale oni naprawdę kopią czystego gracza (może) i teraz twój zespół będzie mieć 3 ludzi pozwalających ci wyciąć swobodnie ponieważ nie możesz głosować na kopniaka kiedy tam są 3 albo mniej ludu. Ale to zawsze nie pracuje (zbyt zły) więc jeśli oni nie kopią gracza, którego spróbowałeś do kopniaka wtedy każdy 30 sekund gdy głosowanie kończy cię musieć kopnąć innego gracza a jeśli piszesz to prawo i śpieszą się dość oni nie będą mieć czas kopnąć cię i będziesz móc wyciąć bez dostania z glana.. W 00 T

podoba się prosze o -

Wiec tak ja moze sproboje to wytumaczyc a jeszcze jedno nie jestes zbyt inteligetny poniewaz kazdy glupi to wie tylko tak zjebanie napisales ze wspólczuje. Po prostu kolesiowi chodz (to nie jest hack ) ze musicie vote (kikać) kogos aby nie dopuscic ich do glosowania waszego kick. moze jeszcze inaczej musicie kogos kikac aby was nie kick a jesli ktos tego jeszcze nie rozumie to gz mozgu

Opublikowano

Jest napisane w regulaminie.

10. Posty pisane niegramatycznie, nielogiczne, WIELKIMI LITERAMI, będą umieszczane w dziale Kosz, a ich autor dostanie warna 1 poziomu.

Warnik proszę pana, a, że kolejny i jeszcze obrazy to banik na 3 dni.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

• Dodaj nową pozycję...