Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 2 dni ?

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mo kolega chciał wbić dzisiaj na warrocka i wyskoczył mu komunikat że ma bana na 1970 coś minut 

czyli na 33 godz od teraz. Wie ktoś o co może w tym chodzić ?

Opublikowano

Dostałeś bana. Na tyle czasu prawdopodobnie za flame/bugowanie/glitchowanie (np q/e w ścianę).

Jeżeli chcesz znać dokładny powód napisz ticketa. Do takich okresowych banów nie ma odwołania.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

czyli że po upływie tego czasu dostanie on un-bana ?

a jak jeszcze raz ktoś go podkapuje za to samo to też jest taki sam czas bana czy później ten czas się zwiększa

Opublikowano

Automatycznie po tym czasie dostaniesz unbana. Sam dostałem takiego bana na 48h za glitchowanie. Od tego czasu ani razu tego nie robiłem. Szkoda mi konta.

Za każdym razem ban jest coraz dłuższy i chyba za 4 jest on na perma.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

bana dostał kolega a nie ja. Ale dobrze wiedzieć już nie bd bugowal ani nic, bo dużo kasy wtopiłem w to konto :D

Opublikowano

bana dostał kolega a nie ja. Ale dobrze wiedzieć już nie bd bugowal ani nic, bo dużo kasy wtopiłem w to konto :D

Nie musisz się martwić tak bardzo. Pierwszy ban zawsze jest okresowy, więc perma od razu nie wyłapiesz ;) Na dodatek szanse, że ktoś cię za to zreportuje są nikłe .. JA akurat zostałem złapany przez admina ;-;

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...