Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to działa? Rangi

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gdy wygrałem 3 rundy pod rząd z silver 4 na elitarny wskoczyłem. Najlepiej jak będziesz otwierać tabele albo jak będziesz 2 :)

Opublikowano

Ja gdy wygrałem 3 rundy pod rząd z silver 4 na elitarny wskoczyłem. Najlepiej jak będziesz otwierać tabele albo jak będziesz 2 :)

Zawsze otwieram lub czasem 2 miejsce, więc jak ? Wygrałem 4, przegrałem jeden, wygrałem jeden i nadal Silver4. 

Opublikowano

Ja wygrałem dwa mecze, później 2 przegrałem i wszedłem na rangę wyżej. Oczywiście cały czas otwierałem.

Niby jak ? ;o Ja wygrałem 5 w silverze4, jednego przegrałem i jeden remis... I nadal Silver4

Opublikowano

Niby jak ? ;o Ja wygrałem 5 w silverze4, jednego przegrałem i jeden remis... I nadal Silver4

Nie da się tego określić, ponieważ nikt nie wie jak to z tym jest.

Raz nie awansowałem po 8 grach raz awansowałem po 2 i jednym remisie, to bardzo dziwny system więc niestety, nikt ci nie da rady pomóc.

Opublikowano

Liczy się wynik końcowy (to co masz po prawej stronie przy swoich statach, te podsumowanie) oraz (może) gwiazdki.

Ja ciągle otwierałem, miałem dobry wynik końcowy i wpadłem z bez rangi na mistrzowskie elitarne srebro, niektórzy wpadają odrazu na złotego.

Opublikowano

liczy się:

kd radio

mvp

score

ilość rzuconych granatów

zadane dmg

po 6-8 grach z kd 1.0 + powinno cię przerzucić rangę wyżej. Jeśli miałbyś staty 40-10 itd. to nawet i po 3 grach w tym 3 mógłbyś zremisować

Opublikowano

liczy się:

kd radio

mvp

score

ilość rzuconych granatów

zadane dmg

po 6-8 grach z kd 1.0 + powinno cię przerzucić rangę wyżej. Jeśli miałbyś staty 40-10 itd. to nawet i po 3 grach w tym 3 mógłbyś zremisować

Nie prawda.. Tego systemu po prostu nie da sie okreslic.

Graj jak najlepiej mozesz i ranga wpadnie. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...