Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft - czy się opłaca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem WoW'a, lecz jedyny kontakt jaki miałem z tą grą, to tylko prywatny serwer Sunwell. Mam parę podstawowych pytań.

1. Czy opłaca się już teraz kupować najnowszy dodatek Warlords of Draenor? Czy poczekać. Gdyż jak widzę, jest darmowy boost po kupnie do 90 lvlu i nie wiem czy będę ogarniać:D.

2. Jak z populacją i ilością Polaków na serverach?

3. Czy grając po max. 2-3h dziennie osiągnę dużo? Gdyż nie mam zbytnio czasu na gry :).

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

1. Ja kupiłem preorder, bo ufam blizzardowi. Nie musisz od razu przecież postaci boostować. Nie ogarniesz po booście jeśli nie jesteś ogarem.

2. Burning Legion i jest tam dużo Polaków ;). Większość jest całkiem miła, a niektórzy to buraki akurat.

3. Nie.

Gość malutki688
Opublikowano

E tam grajac po 3 h dziennie na luzie ogarniesz. Mozesz grac i pvp i pve. Wiadomo, poczatki sa tridne ale z czasem ogarniesz

Opublikowano

2-3 godziny dziennie to jest niewiele jak na taką grę oczywiście jest to przyjemność ale z racji tego iz ta gra jest mega wciągająca dopiero po 50,60 lvl takie moje zdanie -ciekawsze momenty spotkałem, początki też są fajnie nie wiesz co sie dzieje,dreszczyk emocji, nie wiesz co masz robic potem sie przyzwyczajasz. Też grałem na Sunwellu ale kiedy to bylo wbilem 35 lvl i nie wiem co mam robic haha ; D

Opublikowano

W obecnym momencie, nie ma sensu iść na globa gdyż za miesiąc lub dwa, jest premiera WoD i lepiej poczekać już te dwa miechy. Najdalej w grudniu.

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem WoW'a, lecz jedyny kontakt jaki miałem z tą grą, to tylko prywatny serwer Sunwell. Mam parę podstawowych pytań.

1. Czy opłaca się już teraz kupować najnowszy dodatek Warlords of Draenor? Czy poczekać. Gdyż jak widzę, jest darmowy boost po kupnie do 90 lvlu i nie wiem czy będę ogarniać :D.

2. Jak z populacją i ilością Polaków na serverach?

3. Czy grając po max. 2-3h dziennie osiągnę dużo? Gdyż nie mam zbytnio czasu na gry :).

1.Jak uważasz :D Na keye chyba kosztuje ok. 140zł, nie wiem czy będzie duża różnica ceny po premierze. Pewnie będzie kosztować ok.100zł.

2.Taki "polski" serwer to Burning Legion

3.No zawsze coś, ale np. mi czyli wmiare doswiadczonemu graczu wbicie 90lvl monkiem z boostami zajelo ok. 100h. Moim zdaniem warto grać nawet mało, ale mmo to raczej tytuł przy którym się dużo siedzi.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!