Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Chronos Last Chaos

UltraLemonHaze

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

nic nadzwyczajnego nie widze, poza tym jak juz sie bierzesz za prezentacje serwera to moglbys to zrobic ładnie graficznie, podac kilka info od siebie. cos tam niby widac fa filmie ale 3 po 3 xD

Odkrywca
Opublikowano

Online graczy: 43.

Nawet nawet. ^^ Ile serwer już stoi? To jakaś nowość? Pierwszy raz o nim słyszę. 

tez pierwszy raz slysze, ale widzac po dotacjach, votach na cash i rankingu to raczej stoi juz troche czasu

Opublikowano

To jeżeli stoi tyle czasu i ma tyle graczy, to nie zachęca zbytnio. Poza tym, byłam i nic ciekawego. Dziennie 1k cash za vote ale i tak nic ciekawego za to nie kupisz :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No :D Chociaż, na starym Shadow wyciągałam 700k szelmą i się jakoś grało :D

Poza tym... Leveling nie ogarnięty za bardzo, a na odpowiedź od admina, GM-a czy GS-a czekałam wieczność i to nawet gorzej po angielsku spikali ode mnie :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Założyłam tam konto na forum i, o dziwo, w jakiś sposób mnie zaskoczyli samą organizacją. xD Czy ktoś grał jakoś ostatnio i może powiedzieć czy warto to ściągać? :D

Opublikowano

Według mnie, nie bardzo. Dają dużo cash za vote, ale co z tego, jak IS drogi a poza tym nic tam specjalnego nie ma. Poza tym, jak 99% serwerów - wieje nudą.

k1hvCVp.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...