Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam bardzo wazne pytanie ;p

Heros2545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bowiem przetem mi wszystko dobrze śmigało a tera od paru dni jak gram w skilla przycina mi np jak biegnę za zakręntu albo jak chce kogoś zabić z przybliżenia a pochwili mi odetnie i już leże na ziemi czasem da się to opanować ale wreśćie pomuście to już mnie wkurza ;P

Opublikowano

Zrób defragmentacje dysku

przeskanuj go porządnym anty virusem

używaj programy typu Booster ram, Game Booster

zoptymalizuj swój windows 

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Przeczyść kompa Ccleaner'em i odkurzaczem (programem, a jak trzeba to prawdziwym też ;))

Powyłączaj zbędne procesy. Zmień ustawienia gry na low.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

tak ale ja czyszcze cclener odkurzaczem kompa tez raz w tygodniu ale i tak mam scinki a kompa mam dobrego bo przetem mi sie to nie działo chodziło wszystko płynnie

sprubuje zdefragmentowac dysk moze to cos da ;P nie wiem właśnie czy game bosster jest konieczny ale jezeli ma dzialac dobrze skill to też sprubuje masakra co sie z tą

grą dzieje ;PPP ...

Opublikowano

tak ale ja czyszcze cclener odkurzaczem kompa tez raz w tygodniu ale i tak mam scinki a kompa mam dobrego bo przetem mi sie to nie działo chodziło wszystko płynnie

sprubuje zdefragmentowac dysk moze to cos da ;P nie wiem właśnie czy game bosster jest konieczny ale jezeli ma dzialac dobrze skill to też sprubuje masakra co sie z tą

grą dzieje ;PPP ...

Game booster raczej jest konieczny w takiej sprawie. Wyłącza on większość zbędnych procesów i zostawia tylko te najważniejsze.

Gra jest wtedy bardziej wydajna. Na dodatek możesz w menadżerze zadań ustawić priorytet dla procesu najwyższy. Też coś powinno dać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...