Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIFT

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gandern

Nie wiem czy opłaca się grać w gre (online) która ma 4 lata ale nie patrz na stare gierki poszukaj jakiś nowych

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@Gandern

Nie wiem czy opłaca się grać w gre (online) która ma 4 lata ale nie patrz na stare gierki poszukaj jakiś nowych

Yhy z takim podejsciem ... Wow... Tibia.. Klasyki

Tak opłaca sie grać . Na dniach wychodzi nowy dodatek do gry . Gra jest robiona przez porządne amerykańskie studio nie przez azja crapy. 

Ludzi przez stema gra 3-4k. Ale bez stema jest znacznie więcej . Z tego co sie orientuje najwiecej naszych rodaków jest na Bloodirionie 

Opublikowano

Piszę tu bo w innym temacie nie ma odpowiedzi otóż czy ten RIFT nie jest przypadkiem p2w ? zauważyłem że na max lvl-u lepszy gear jest za credyty (ten startowy) + nie wiem czemy z "insant adventure" inni zdobywają takie fioletowe gówna (na wymiane planerite) po 50 sztuk ja po jednym dlaczego ?? Poza tym za co sie odblokowuje te spece inne klas za coś za credyty czy za gotowke w grze ?

Opublikowano

Wszystko co jest za kredyty mozesz kupic za normalna walute czyli platyne, kupując rexa [ czyli dostajesz za to 1250 credytow ] albo na AH gotowy item ktory ktos wystawil. Ponad to za same credyty sa tylko takie itemy jak odblokowanie nowych souli pod buildy reszte mozna kupic sobie za platyne eventualnie dodatkowa walute ktora zdobywa sie na riftach i innych eventach, wiec tej gry P2W nazwac nie mozna a jezeli ktos taki sie znajdzie to jest idiota mowiac prosto z mostu. 

A jezeli chodzi o te twoje itemki co mowiles ze jedni dostaja 50 a ty 1 czy tam 2 to zazwyczaj jest tak ze tamten gracz mial wiekszy wklad w ten event niz ty plus jest tez mozliwosc ze 60lvle dostaly wiecej od ciebie gdyz maja takiego questa. Taka dysproporcja jest zazwyczaj na Riftach od poziomu Major + oraz na eventach PvP zwlaszcza gdy trwa dlugo a dany gracz mial wiekszy wklad w przejmowaniu flag plus zbicia bosa frakcji w tym evencie, i wlasnie tez jest cos takiego na adventure 

A co do gearu to caly sprzet najlepszy zdobywa sie na Rajdach gildii w sklepie sa itemki lecz zwykle fiolety i to takie ktore nie sa jakies super uber. 

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...