Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z retail boxem?

Jebudumadafaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj usłyszałem pojęcie retail box oraz to że można z niego otrzymać perm bronie . I właśnie tu pojawia się moje pytanie, otóż jakie bronie mogę z tego retail boxa otrzymać?

Opublikowano

Zobacz sobie na stronie APB w marketplace tam masz wypisane co możesz dostać i za ile G1. 

gówno wiesz i się wypowiadasz , tego nie można kupić w market place,dostajesz reporta za bycie debilem

Opublikowano

Opanuj nerwy chłopcze, z tego co wiem to są dwa sposoby na zdobyć retail box, kupienie w marketplace (nie raz mogą być promocje i dodają za ileś tam G1) lub zakupić paczkę tzn grę i na odwrocie masz kod do losowego retail box'a. 

Opublikowano

Opanuj nerwy chłopcze, z tego co wiem to są dwa sposoby na zdobyć retail box, kupienie w marketplace (nie raz mogą być promocje i dodają za ileś tam G1) lub zakupić paczkę tzn grę i na odwrocie masz kod do losowego retail box'a. 

przecież tego nie ma w market place

Opublikowano

Bo prawdopodobnie jest tak jak było to z WarRockiem, dają retaile w dany dzień wiesz taka "promocja" od xxx do xxx a później znikają. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...