Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jax bug

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mieliście może takiego buga że jak jax używa swojego q i jednocześnie trist użyje ulti to jax poleci daleko bo ja dziś na rankedzie miałem takiego buga właśnie ja byłem pod inhibem przeciwnika i nagle widze trist to odrazu używam q na nią a ona tym czasie użyla swojego ulta i mnie odepchnęła aż do dragona

Opublikowano

A no to faktycznie mógł być bug. Nie doczytałem o tym inhibitorze :)

Nie, ja takiego czegoś nie spotkałem ;)

Opublikowano

ale nie odepchnąć przez pół mapy jak to kolega napisał :)

pewno bug, ja dzisiaj grałem rengaren to enemy nie widzieli zadnych animacji championa ;p

1375198444-U163133.jpg

Specjalista
Opublikowano

z jaxem to nie bug chyba kazdym championdm

z jaxem to nie bug chyba kazdym championem da sie tak zrobic albo tylko tymi ktore maja jakis doskol na yt jest tego pelno wez wpisz funny moments lol i na 100 cos takiego znajdziesz :) Ale jesli to bug to chyba nie staraja sie go naprawic bo to juz dlugo jest xD

Opublikowano

Witam mieliście może takiego buga że jak jax używa swojego q i jednocześnie trist użyje ulti to jax poleci daleko bo ja dziś na rankedzie miałem takiego buga właśnie ja byłem pod inhibem przeciwnika i nagle widze trist to odrazu używam q na nią a ona tym czasie użyla swojego ulta i mnie odepchnęła aż do dragona

Ten bug jest już od kilku miesięcy i to nie bug Jaxa tylko Tristany. Na YT masz pełno filmików z tym, wpisz sobie "Tristana ult bug".

mi buguje rozdzieldzość spelli i ikon podczas gry i wczytywania

Ten bug to też stary jak sam LoL, podobnie jak niebieskie kwadraty na animacjach autoataków minionów i niektórych spelli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...