Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie RP - Turcja.

Miraclee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Doładowywał już ktoś może RP na tureckim serwerze? Jak tak, to która metoda jest sprawdzona? Dzięki z góry.

iHacks  <3

Opublikowano

PSC 20 zł, wpisujesz kod i normalnie ładuje tylko że za turecką walutę która jest tańsza od polskiej. Czyli jak wpiszesz kod 20 zł psc, doładuje ci 840 RP + zostanie pare groszy.

csyt2-signa.png

Opublikowano

PSC 20 zł, wpisujesz kod i normalnie ładuje tylko że za turecką walutę która jest tańsza od polskiej. Czyli jak wpiszesz kod 20 zł psc, doładuje ci 840 RP + zostanie pare groszy.

Na tureckim nie załaduje PSC, nie przyjmie płatności, jedyna opcja to PayPal :)

a jezeli chodzi o cene to mnożysz x1.5 czyli za tam 800 RP zapłacisz 15 zł

Opublikowano

Da się doładować PaySafeCard, nie pierdol głupot.

Opublikowano

skończ p******** te brednie już drugi raz, na turcji można normalnie płacić POLSKĄ PSC.

Opublikowano

To po co jest ta opcja jeśli nie można? Po za tym nie ma żadnego info na kliencie.

zkqoz7.jpg

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

skończ p******** te brednie już drugi raz, na turcji można normalnie płacić POLSKĄ PSC.

To po co jest ta opcja jeśli nie można? Po za tym nie ma żadnego info na kliencie.

zkqoz7.jpg

Mircaleee nie słuchaj tych dzieciaków którzy o tym serwerze nie mają wiedzy, nie rozumiecie, że turecki serwer nie przyjime polskiego PSC? tam tylko działa turecki

Macie dzieciaczki potwierdzenie :)

YUEmHY0.jpg

Opublikowano

Mircaleee nie słuchaj tych dzieciaków którzy o tym serwerze nie mają wiedzy, nie rozumiecie, że turecki serwer nie przyjime polskiego PSC? tam tylko działa turecki

Macie dzieciaczki potwierdzenie :)

YUEmHY0.jpg

Dzieciaczku bo trzeba stworzyć konto myPaySafeCard.

A tu masz moje potwierdzenie, bo kupowałem RP na Turcji nie raz:

5e1wwj.jpg

Opublikowano

Na PSC automatycznie zmienia ci walutę jeśli jest taka potrzeba, oczywiście pobierają sobie tam jakąś drobną prowizję i trzeba mieć konto.

Opublikowano

Dzieciaczku bo trzeba stworzyć konto myPaySafeCard.

A tu masz moje potwierdzenie, bo kupowałem RP na Turcji nie raz:

5e1wwj.jpg

własnie zrobiłem z konta my PSC, a może naduś zapłąć bo to tego momentu dochodzi zawsze i zobaczysz, że się nie da

nie wiesz, nie wprowadzaj ludzi w błąd, pokażesz tego ss ze doszedłeś do niby płatności ale jej nie potwiedziłeś, jak dasz zapłać to ci wyskoczy to co mi :)

Opublikowano

własnie zrobiłem z konta my PSC, a może naduś zapłąć bo to tego momentu dochodzi zawsze i zobaczysz, że się nie da

nie wiesz, nie wprowadzaj ludzi w błąd, pokażesz tego ss ze doszedłeś do niby płatności ale jej nie potwiedziłeś, jak dasz zapłać to ci wyskoczy to co mi :)

Człowieku, czy dociera do ciebie to co mówię? Kupowałem tu RP 4 razy z tego samego konta, to że tobie nie działa to twój problem.

Opublikowano

Człowieku, czy dociera do ciebie to co mówię? Kupowałem tu RP 4 razy z tego samego konta, to że tobie nie działa to twój problem.

Jaka jest prowizją płacenia z konta?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...