Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Testerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14676695237721078769.png

Siema!

Potrzebujemy kilku/kilkunastu beta testerów do prac wykończeniowych Serwera Aivis.pl.

Każdy dostaje na start 100.000 SM do wykorzystania.

Kontakt: Pw na forum,Lub w grze.

Klient do pobrania na srtronie www.aivis.pl

Szukamy kogos?TAK!

-GMów

-Video Masterów

-Youtuberów

09404407687844821324.jpg

Tym programem wysyłamy zawartość syserr.

Program znajduje się w kliencie gry.

Pamiętaj,że podczas wysyłania raportu

klient gry musi być wyłączony

53279072610538026728.jpg

Opublikowano

Polecam ekipę, zna się na tym co robi i myślę że serwer będzie godny uwagi.

Bardzo ładne logowanie, pewno robił Grafikę Jemilo lub Kurlz.  ^_^

Opublikowano

Polecam ekipę, zna się na tym co robi i myślę że serwer będzie godny uwagi.

Bardzo ładne logowanie, pewno robił Grafikę Jemilo lub Kurlz.  ^_^

Kurlz oczywiscie:)Nie oszczedzalismy na grafike:)

Opublikowano

Zapraszam do testowania.Oczywiscie z najaktywniejszych testerów wybiore Gm-ów.

jest to druga beta, czy nadal trwa? pamiętam coś. nie pamiętam czy ta sama nazwa była, ale taka sama strona i też 100k SM na start było. pamiętam, że byłem testerem. te same newsy. ale to było kilka miesięcy temu.

dlaczego znów/nadal beta?

jak odpowiesz, może potestuję.

i będziesz wybierał GM z najaktywniejszych testerów? no nie polecałbym, bo dzieci będą specjalnie siedzieć 24/7 (wakacje) żeby tylko GM dostać. lepiej zrób składanie podań + pogadaj/popisz z każdym kto złoży podanie osobno. taka sugestia, ale zrobisz jak uważasz.

Opublikowano

Polecam serwer świetny lecz zdarzają się drobne błędy które beta testerzy powinni wyłapać.

Tutaj macie aktualizacje programu do wysyłania błędów już nie trzeba mieć wylaczonego klienta:
DL:

xxxx

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/91998dbf08f6888dd0659538ae03eb8eb68732bedea87adb3c591dcaf79dcbde/analysis/1407087728/

Niżej nowsza wersja!

8910814572903361049127.png

Opublikowano

@AivisPL 

masz gg bo mam sprawe

A client juz sie pobiera

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jest to druga beta, czy nadal trwa? pamiętam coś. nie pamiętam czy ta sama nazwa była, ale taka sama strona i też 100k SM na start było. pamiętam, że byłem testerem. te same newsy. ale to było kilka miesięcy temu.

dlaczego znów/nadal beta?

jak odpowiesz, może potestuję.

i będziesz wybierał GM z najaktywniejszych testerów? no nie polecałbym, bo dzieci będą specjalnie siedzieć 24/7 (wakacje) żeby tylko GM dostać. lepiej zrób składanie podań + pogadaj/popisz z każdym kto złoży podanie osobno. taka sugestia, ale zrobisz jak uważasz.

Bata ciągle traw.Wczesniej stracilismy beta testerów ponieważ serwer miał DANGER i leżał około 1,5 tygodnia i to wszystko z nie naszej winy.Nie będe się rozpisywał bo to długa historia, poprostu był offline.Puki co na serwerze zawitało dużo nowości. BBC37 byłeś testerem jak Aivis był jescze plemnikiem.Teraz zmienił sie o 360 stopni.Serdecznie cie zapraszam na testy tak jak każdego.Ten serwer jest robiony  z pasją dla graczy.Fabuła bedzie taka,że nie bedziecie chodzi do szkoły tylko poto,zeby grać na Aivisie:D Piona!

Opublikowano

Bata ciągle traw.Wczesniej stracilismy beta testerów ponieważ serwer miał DANGER i leżał około 1,5 tygodnia i to wszystko z nie naszej winy.Nie będe się rozpisywał bo to długa historia, poprostu był offline.Puki co na serwerze zawitało dużo nowości. BBC37 byłeś testerem jak Aivis był jescze plemnikiem.Teraz zmienił sie o 360 stopni.Serdecznie cie zapraszam na testy tak jak każdego.Ten serwer jest robiony  z pasją dla graczy.Fabuła bedzie taka,że nie bedziecie chodzi do szkoły tylko poto,zeby grać na Aivisie:D Piona!

ja akurat mam pracę, więc nie mogę sobie pozwolić na olewanie tego i granie, bo mnie zwolnią. :P ale póki co pobiorę i zobaczę jak teraz to wygląda. nawet chyba gdzieś jeszcze mam tamtego clienta. ;d

@Edit jednak nie mam clienta. ;d

a do pobrania tylko mega, więc nie dla mnie. jeszcze nigdy nie udało mi się pobrać nic powyżej 50MB z mega.

Opublikowano

Neutral.

Osoba ta miała mi zapłacić za prace przy serwerze.

Spalił jej się komputer już się nie odezwała.

a ja pracę wykonałem.

Te piekne logowanie jutro zostanie wrzucone w dział Tut i dl

xxx

Opublikowano

Neutral.

Osoba ta miała mi zapłacić za prace przy serwerze.

Spalił jej się komputer już się nie odezwała.

a ja pracę wykonałem.

Te piekne logowanie jutro zostanie wrzucone w dział Tut i dl

Nie wykonałes prac ne serwerze i ci nie mam zamiaru nic płacic.Zapomnij,ze wyłudzisz.Zresztą całe forum wie o tobie i o tym ze jesteś pierdolonym złodziejem,oszustem i kretaczem.Tyle w temacie

Opublikowano

Ostatnia wersja programu do raportowania błędów należy go wkleić do domyślnie (głównego katalogu klienta):

C:\Program Files (x86)\Aivis.pl\

DL:

http://www.speedyshare.com/h9xht/raport.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f21930b816a3d691d0dad379817ff9e36f6b3ab012127d10281770e26c9b201d/analysis/1407249296/

Bardzo dziękujemy za raporty - poprawiliśmy już kilkadziesiąt błędów jakie zgłosiliście, 

Wysyłanie raportu trochę trwa ze względu na jakość hostingu na którym są umieszczane - jest on darmowy.

Jeśli pokaże Ci się okienko:
2d3d5t.jpg

Bądź pewny że otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie.

Przedtem nie dostawaliśmy informacji z pola które może uzupełnić użytkownik, z powodu drobnego błędu w kodzie programu.

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...