Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobiony x-box

Sukizuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z przerobionym x-boxem.
A mianowicie, posiadam przerobionego xboxa i wszystko śmigało jak należy, do czasu aż ojczym zakupił sobie oryginalego bf-a i coś pomieszał, jakieś ustawienia zresetował jakieś updaty porobił (szczerze nie wiem co namieszał w tym czasie nie było mnie w domu a on się na tym nie zna i nie potrafi dokładnie opisać co zrobił :D) i od tego czasu nie-oryginalne gry przestały działać. Nie chce go oddawać na nową przeróbkę, gdyż to już było robione więc raczej już nic przelutowywać nie trzeba, tylko tu jest pytanie do was: co zrobić żebym na nowo mógł odpalać "piraty".
Z góry dzięki

Opublikowano

Hmm z głowy nic konkretnego, ale jak pod wieczór wróce do domu to mogę posprawdzać. Po prostu napisz mi prosze co potrzebujesz wiedzieć i gdzie znależć te informacje, a po powrocie do do domu Ci je napisze.

Opublikowano

Jeśli miałeś zbyt starego dasha i zainstalowałeś aktualizację to już nic nie zrobisz.

Do ponownej przeróbki  ;p

Jak masz DVD Keya to możesz przerobić samemu.

Opublikowano

Jaki to jest dokładnie xbox? Jak fat i nie masz keya to można zawsze wyciągnąć go i samemu wgrać lt. Tylko jakie lt miałeś? Bo jak wgrasz nowsze/starsze to te wcześniejsze gry nie będą trybić ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...