Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić item shop na serwerze minecraft 1.7.2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D mam pewien problem,chciałbym założyć item shop na moim serwerze minecraft jednak że nie wiem jak go zrobić.

Szukałem wszędzie na forach na youtubie oraz w google, lecz nic nie mogę znaleźć tzn.właściwie znajduje ale nie to co chcę lub

nie rozumiem o co chodzi  i też nie ma dostępnych wszystkich plików lub stron do wykonania tej czynności. :(

Więc dlatego po ciężkich bojach :D zwracam się tu na forum do osób które się znają i proszę o szybką i sprawną pomoc :)

ps: strona hostingu to Gameserv.pl- Próbowałem nawet w opcji hostingu item action shop zrobić item shop lecz też nie rozumierm tego, i odrazu mówię że się kompletnie nie znam na tym wszystkim bo nigdy nie miałem do czynnienia z zarządzaniem serwerami .

Opublikowano

Szykuje się kolejny pay2win... Ale jak chcesz to KUP SERWER NA HOSTINGU!!! 2 Najlepsze wg mnie to fiberhost*.pl i lvlup*.pro tam masz item shop w cenie.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...