Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odmówić sobie rankedów?

lubie kashanki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewnien problem.

Tzn, nie mogę wygrać rankeda od kilku dni, vps się skończył a hajsu nie ma.

Cały czas mnie ciągnie do grania rankedów. Nie moge sie oprzeć xD

Później jak przegram jest sam na siebie zły.

Jak sobie tego odmówić?

Opublikowano

Debil k***a debil..
Dzieciak który nie potrafi wygrac bez DropHacka..  A pozniej wszyscy się dziwią dlaczego takie k***y są w diamencie i niszczą gry przez no skill bo mama hajsu nie dała.

Odinstaluj lola, i idz grac w klocki.

@AntyVVarn idz grac niestandardowe i jakies dodatkowe tryby ( dodge ball i inne ).

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Zastanawiam się czasami czy to troll czy na prawdę jesteście tacy głupi. Jak można nie móc sobie odmówić rankedów? jak masz za dużo czasu to obejrzyj kilka ciekawych filmów przeczytaj książkę ale zrób coś!

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Debil k***a debil..

Dzieciak który nie potrafi wygrac bez DropHacka.. A pozniej wszyscy się dziwią dlaczego takie k***y są w diamencie i niszczą gry przez no skill bo mama hajsu nie dała.

Odinstaluj lola, i idz grac w klocki.

@AntyVVarn idz grac niestandardowe i jakies dodatkowe tryby ( dodge ball i inne ).

Ku*wa zamknij ryj, powtorze jeszcze raz to jest forum o cheatach. Dh bardzo dobra rzecz żeby nie przegrywać przez noobskie kurwy z platyny, pozdrawiam.

@topic

Ja polecam nabrać nastawienia no DH = no win dzięki temu będzie Cię odrzucać przed każdą grą ;) a jak chcesz zbić czas w oczekiwaniu na nowy vps pograj sobie w WoW'a na jakimś priv serv aby nie bulić abo

Opublikowano

Ku*wa zamknij ryj, powtorze jeszcze raz to jest forum o cheatach. Dh bardzo dobra rzecz żeby nie przegrywać przez noobskie k***y z platyny, pozdrawiam.

@topic

Ja polecam nabrać nastawienia no DH = no win dzięki temu będzie Cię odrzucać przed każdą grą ;) a jak chcesz zbić czas w oczekiwaniu na nowy vps pograj sobie w WoW'a na jakimś priv serv aby nie bulić abo

Jesteś idiotą. 

top@ Nie graj rankedów. Normale skoro sobie nie radzisz bez DH

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Pograj w The Sims 2, zrób basen i zabieraj drabinę :P Możesz też pograć normale/aramy w LoLu lub Team Builder, jeżeli nie masz jeszcze wszystkich tych ikonek. Albo w CS, Smite.

@Trutkowy Nie obrażaj.
@Reph3at Zważaj na słowa, bo niektóre mogą kogoś urazić i sprowokować, np. 'stul dziób', 'zamknij ryj', itp.
Nie ma co się denerwować :)

Opublikowano

Pograj w The Sims 2, zrób basen i zabieraj drabinę :P Możesz też pograć normale/aramy w LoLu lub Team Builder, jeżeli nie masz jeszcze wszystkich tych ikonek. Albo w CS, Smite.

@Trutkowy Nie obrażaj.

@Reph3at Zważaj na słowa, bo niektóre mogą kogoś urazić i sprowokować, np. 'stul dziób', 'zamknij ryj', itp.

Nie ma co się denerwować :)

Zdradzę sekret = zabranie drabinki równa się śmierci sima (muahahahaha). 

Wyjdź gdzieś, albo graj normale, kup nową postać, pobierz inną grę. 

Pooglądaj filmy, seriale. 

Może załóż na razie nowe konto i tam jedź wszystkie 5 poziomy? ;]]

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Szczerze odmawianie sobie rankedów to taka psychologiczna walka, prawie jak walczenie z wpierdoleniem paczki chipsów ktora lezy obok Ciebie. Wiesz ze chcesz to zjesc, ale nie, nie moge.. nie... i na koncu i tak jesz.

Najprostrzy sposob na granie rankedów to po prostu albo zajecie swoich mysli czyms innym, albo normalami albo nabijaniem reflinków a dla podludzi zawsze zostaje wyjscie z domu, chociaż wychodzić z domu i porzucic lola.. pff slabeusze.

TDJIuac.png

XDD

Specjalista
Opublikowano

no sory teraz musisz spasc przez "no0b teamy" Sam sobie odpowiedziales na pytanie wyszedles do jakies tam dywizji dzieki dh a tam grasz jak gowno bo go teraz nie masz, spadniesz do dywizji takiej na jaka zaslugujesz. Kappa.

Opublikowano

Koleś napisał ten temat, odpowiedzi się powtarzają, panowie się wyzywać zaczęli, warny polecą, moim zdaniem odpowiedź padła ;s

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Szczerze odmawianie sobie rankedów to taka psychologiczna walka, prawie jak walczenie z wpierdoleniem paczki chipsów ktora lezy obok Ciebie. Wiesz ze chcesz to zjesc, ale nie, nie moge.. nie... i na koncu i tak jesz.

Najprostrzy sposob na granie rankedów to po prostu albo zajecie swoich mysli czyms innym, albo normalami albo nabijaniem reflinków a dla podludzi zawsze zostaje wyjscie z domu, chociaż wychodzić z domu i porzucic lola.. pff slabeusze.

Jeżeli dla Ciebie paczka czipsów jest powiedzmy rarytasem z którego nie możesz skorzystać to niezłe masz ekhm upodobania? Ja bym to raczej opisał jako śliczną dziewoję która sobie leży obok a ty jej nie możesz przeruchać bo jesteście przed ślubem, walczyzz opierasz się, ale w końcu nie możesz i jednak grzeszysz.

@topic

Widzę że niektórzy mają ból dupki o drophacka jakiego zaproponowałem więc żeby wam żyłka nie poszła dodatkowo zaproponuję autorowi bardziej przyjemne rozwiązanie - cs go, wow'a albo smite dla zabicia czasu

@down

W takim razie to był głupi przykład

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie paczka czipsów jest powiedzmy rarytasem z którego nie możesz skorzystać to niezłe masz ekhm upodobania? Ja bym to raczej opisał jako śliczną dziewoję która sobie leży obok a ty jej nie możesz przeruchać bo jesteście przed ślubem, walczyzz opierasz się, ale w końcu nie możesz i jednak grzeszysz.

@topic

Widzę że niektórzy mają ból dupki o drophacka jakiego zaproponowałem więc żeby wam żyłka nie poszła dodatkowo zaproponuję autorowi bardziej przyjemne rozwiązanie - cs go, wow'a albo smite dla zabicia czasu

Czy Ty rozumiesz ironie? Po za tym to był przykład.

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano

Ja od kiedy zacząłem pierwszego rankeda, ani razu nie zagrałem normala :P Trochę dziwne, ale mnie ciągnie do pięcia się wyżej. Ostatnio mi lepiej gry ida i to tylko wina bana na czat którego dostaję juz od miesiąca xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...